CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Κυριακή 18/02 – Προγνωστικά τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης, την Κυριακή (18/02, 19:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Και τώρα οι δυο τους! Οι «πράσινοι» χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους «καθάρισαν» ΑΕΚ στον προημιτελικό και Αρη στον ημιτελικό για να βρεθούν ένα βήμα πριν την επιστροφή στους εγχώριους τίτλους.
Ο Εργκίν Αταμάν θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Βιλντόζα, με τον Αργεντινό πλέι μέικερ να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.
Αν δεν παίξει ο Βιλντόζα, ο Τούρκος προπονητής των πράσινων, θα πάρει στην αποστολή τον Πολωνό ψηλό, Μπαλτσερόφσκι.
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός… ξεμπέρδεψε εύκολα με Περιστέρι (προημιτελικά) και Προμηθέα (ημιτελικά), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ανησυχεί για την κατάσταση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων έχασε το ματς με τους Πατρινούς και η συμμετοχή του ή όχι στον τελικό θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το τζάμπολ.
Μετά το ελληνικό Super Cup, την Euroleague και το πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για πέμπτη φορά στη σεζόν, με το μεταξύ τους σκορ να είναι στο 2-2.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Κέντρικ Ναν over 15,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button