CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιταλία, Serie A – Προγνωστικά Ίντερ vs Λάτσιο – Τετάρτη 25/09/2019

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές μετράει η Ιντερ στο Καμπιονάτο, με τον Κόντε να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των οπαδών των «νερατζούρι» (ειδικά μετά το άνετο 2-0 επί της Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι, το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου). Βέβαια, ο Ιταλός προπονητής, στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει στο… ενεργητικό του και την εντός έδρας ισοπαλία για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Σλάβια Πράγας (1-1). Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της Ιντερ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και σ’ αυτή την μάχη, έχει μπει πολύ δυνατά.

Απαντες στη διάθεση του Κόντε, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Λάτσιο είναι και φέτος πολύ ανταγωνιστική (στο Καμπιονάτο έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα – προέρχεται από το άνετο 2-0 επί της Πάρμα) και πηγαίνει στο «Μεάτσα» για να βάλει ξανά δύσκολα στην Ιντερ (το κάνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια).

Όλα καλά με τον σταρ φορ, Ιμόμπιλε (ζήτησε συγγνώμη από όλους στον σύλλογο), ο οποίος… έβαλε χέρι στον προπονητή του, Ιντσάγκι (όταν τον έκανε αλλαγή στο ματς με την Πάρμα). Εκτός από το αποψινό παιχνίδι (στις 22:00) ο βασικός μπακ, Ράντου.

Με φόρα η Ιντερ, όμως η Λάτσιο είναι πολύ καλή ομάδα και τα τελευταία χρόνια δεν… μασάει στο «Μεάτσα». Η ομάδα του Ιντσάγκι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Κόντε και τους παίκτες του. Δεν πληρώνει άσχημα το να μην χάσει σήμερα το βράδυ…    

Η πρότασή μας: Ιντερ – Λάτσιο: Χ2

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button