Προγνωστικά Στοιχήματος

Καμερούν vs Δανία – Στοίχημα το Σάββατο 20 Ιουνίου 2010 (Cameroon – Denmark)

To ματς του Σαββατόβραδου 20 Ιουνίου 2010 (21:30 τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ) θα είναι μεταξύ του Καμερούν και της Δανίας για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου Ομίλου. Ελπίζουμε η επιλογή των διοργανωτών αυτού του παιχνιδιού για την βραδινή ώρα διεξαγωγής να αποδειχθεί σοφή, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και στοιχηματικά.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρώτη αγωνιστική, γεγονός που δεν τους αφήνει περιθώρια για να μην έχουν σαν μοναδικό τους στόχο τη νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση.

Οι Δανοί έχασαν από τους Ολλανδούς σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά αν δεν αυτοκτονούσαν με ένα αυτογκόλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το Καμερούν δεν ξεκίνησε καλά με τα πυρά να τα δέχεται ο προπονητής του, που μιμούμενος κάποιον άλλον γνωστό μας προπονητή, έκανε λάθος επιλογές παικτών και λάθος επιλογές θέσεων (ο Ετό δεξιά) στο πρώτο παιχνίδι. Αν δεν δείξει εγωισμό, αλλά διορθώσει τα λάθη του όπως έκανε ο άλλος προπονητής στον οποίο αναφερθήκαμε πριν, μπορεί η ομάδα του Καμερούν να παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν του πρώτου παιχνιδιού.

Τα προγνωστικά μας στο stoixima θα εξαρτηθούν από δύο παράγοντες:
α) αν ο προπονητής του Καμερούν θα διορθώσει τη σύνθεση και τις θέσεις
β) το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου που θα έχει προηγηθεί μεταξύ της Ολλανδίας και της Ιαπωνίας.

Αν ο προπονητής του Καμερούν δεν αλλάξει εντεκάδα και θέσεις, θα ποντάρουμε στη νίκη της Δανίας.

Αν η Ολλανδία έχει κερδίσει την Ιαπωνία, τότε θα σκεφτούμε σοβαρά το Χ, σαν ένα αποτέλεσμα που θα βολεύει τη Δανία, καθώς θα έχει ένα βαθμό και θα είναι στο χέρι της στην τελευταία αγωνιστική να κερδίσει την Ιαπωνία που θα έχει 3 βαθμούς και να πάρει την πρόκριση στους 16, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον αγώνα Ολλανδίας – Καμερούν βέβαια.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button