Προγνωστικά Στοιχήματος

Σλοβακία vs Παραγουάη – Προγνωστικά για στοίχημα την Κυριακή 20 6 2010 (Slovakia – Paraguay)

Το μεσημεριανό ματς του Μουντιάλ την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 θα είναι για τον έκτο όμιλο μεταξύ της Σλοβακίας και της Παραγουάης (14:30 τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ).

Στον έκτο όμιλο μετά την πρώτη αγωνιστική επικρατεί η απόλυτη ισορροπία αφού και τα δύο πρώτα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ 1-1 και έτσι και οι τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν χωρίς κάποια να έχει το προβάδισμα λόγω διαφοράς τερμάτων ή καλύτερης επίθεσης.

Η Σλοβακία που δεν ήταν αρκετά προσεκτική στο πρώτο ματς για να πάρει τους τρεις βαθμούς από τους πιο αδύναμους Νεοζηλανδούς, τώρα πρέπει να δώσει ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αφού στην τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων θα την περιμένει η Ιταλία, από την οποία έχει λιγότερες ελπίδες για να αποσπάσει βαθμούς.

Από την άλλη η Παραγουάη θα βολευόταν και με μία ισοπαλία, έχοντας στο πρόγραμμα το πλέον εύκολο παιχνίδι της στην τρίτη αγωνιστική με τη Νέα Ζηλανδία και προσδοκώντας ότι η Σλοβακία δεν θα καταφέρει να κερδίσει την Ιταλία.

Βασιζόμενοι κυρίως στην εικόνα των δύο ομάδων στην πρώτη αγωνιστική, στο stoixima τα προγνωστικά μας θα είναι διπλό, δηλαδή νίκη της Παραγουάης στον αγώνα της Κυριακής.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button