CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Κροατία vs Ελλάδα – Παρασκευή 02/09 – Προγνωστικά Ευρωμπάσκετ 2022

Το απόγευμα της Κυριακής (02/09, 18:00) ξεκινάει η… περιπέτεια της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ 2022, με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θέλει να οδηγήσει την «επίσημη αγαπημένη» στο βάθρο, για πρώτη φορά μετά το 2009 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας.
Πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος η Κροατία, στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με την Κροατία, την οικοδέσποινα Ιταλία, την Ουκρανία, τη Μ. Βρετανία και την Εσθονία.
Την πρόκριση για τα νοκ άουτ και τη φάση των «16» παίρνουν οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου, με το 1ο γκρουπ να διασταυρώνεται με το 2ο και τον 3ο όμιλο με τον 4ο.
Η τελική 12άδα της γαλανόλευκης αποτελείται από τους Καλάθη, Σλούκα, Λούντζη, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Θ. Αντετοκούνμπο, Γ. Αντετοκούνμπο, Αγραβάνη, Παπαγιάννη, Κ. Αντετοκούνμπο.
Την ίδια ώρα, οι Σλούκας, Παπαγιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζουν σε φουλ ρυθμό τις θεραπείες τους προκειμένου να μπουν στη μάχη κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Η Κροατία ταξίδεψε για το Μιλάνο, έχοντας στην πλάτη της τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Τώρα, ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς μαζί με τους παίκτες του θα προσπαθήσουν να «αντεπιτεθούν» σ’ αυτό το Eurobasket.
Το ρόστερ των Κροατών αποτελείται από ποιοτικούς παίκτες και αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι Μπογκντάνοβιτς (SG, Γιούτα Τζαζ), Ζούμπατς (C, Λ.Α. Κλίπερς), Χεζόνια (SF, Ρεάλ Μ.), Τζαλίν Σμιθ (G, Αλμπα Β.) και Σάριτς (PF, Σανς).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,80 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 26,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button