CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Σλοβενία vs Λιθουανία – Πέμπτη 01/09 – Προγνωστικά Ευρωμπάσκετ 2022

Μεγάλο παιχνίδι με το… καλημέρα στο β΄γκρουπ του Eurobasket 2022 (όλα τα ματς του ομίλου στην Κολωνία), με τη Σλοβενία να αντιμετωπίζει την Λιθουανία (01/09, 18:15) και τις δύο ομάδες να έχουν βάλει ψηλά τον πήχη στο συγκεκριμένο τουρνουά. Και δικαίως, καθώς από τη μία υπάρχει ο μάγος Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς) που ζει και αναπνέει για το ριπίτ με τη φανέλα της Σλοβενίας (το σήκωσε παρέα με τον Γκόραν Ντράγκιτς το 2017 – το ίδιο θα παλέψουν να πετύχουν και τώρα) και από την άλλη η πάντα υπολογίσιμη Λιθουανία, μία από τις πιο παραδοσιακές και παραγωγικές σχολές μπάσκετ στον κόσμο.
Στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες όπως οι NBAερ Σαμπόνις (Σακραμέντο Κινγκς) και Βαλαντσιούνας (Πέλικανς), ενώ δεν περνούν… απαρατήρητοι οι Γκριγκόνις, Γιοκουμπάιτις και Γκεντράιτις.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχουν 24 ομάδες, χωρισμένες σε 4 γκρουπ των 6, με το εισιτήριο να παίρνουν οι τέσσερις πρώτοι. Απαντες ψάχνουν το καλύτερο πλασάρισμα για να αποφύγουν τις δύσκολες διασταυρώσεις όταν ξεκινήσουν τα νοκ άουτ (από τη φάση των «16» και μέχρι το φινάλε).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,98 ο Ντομάντας Σαμπόνις (Λιθουανία) Over 14,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button