CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Λάρισα vs ΠΑΟΚ – Σάββατο 15/2/2020 – Super League 1

Σε κακό φεγγάρι η Λάρισα, η οποία αγνοεί τη νίκη εφτά διαδοχικές αγωνιστικές, έχει μόλις μία στις 11 τελευταίες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σκοράρει μόνο με πέναλτι στις έξι πιο πρόσφατες! Παρ’ όλα αυτά παραμένει στο κυνήγι της εξάδας (στο -2 από τον ΟΦΗ)! Δεν αισθάνεται και τόσο άνετα στον πάγκο του ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Εκτός οι (βασικοί) τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς (χαφ), Μιχαήλ (στόπερ), Καρανίκας (δεξιός μπακ), Μπούστος (εξτρέμ), Μπέρτος (μπακ), δεν θα παίξουν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, Κάτσε (χαφ), Ουάρντα (μεσοεπιθετικός), εκτός και ο Μασούρας (μπακ-χαφ). Εξέτισε ο Μόρας (στόπερ) και επιστρέφει στο βασικό σχήμα των Θεσσαλών.  

Το χαστούκι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος) πριν δύο εβδομάδες, έφερε την «απάντηση» του «δικέφαλου του Βορρά». Ακολούθησαν δύο νίκες επί των πράσινων για το Κύπελλο (πρόκριση στα ημιτελικά) και μία επί του ΟΦΗ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (στο -2 από τον Ολυμπιακό). Ηρέμησε και ο Αμπελ Φερέιρα…

Εκτός πλάνων για το ματς του Σαββάτου, οι τιμωρημένοι Μίσιτς (χαφ), Μπίσεσβαρ (χαφ), οι τραυματίες Κρέσπο (στόπερ), Ζαμπά (εξτρέμ) και ο Βιεϊρίνια που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής. Κανονικά υπολογίζονται οι Πέλκας (χαφ), Βαρέλα (στόπερ) που ξεπέρασαν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Η πρότασή μου: Λάρισα - ΠΑΟΚ: νίκη ΠΑΟΚ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button