CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Ολυμπιακός vs Πανιώνιος – Σάββατο 15/2/2020 – Super League 1

Ο Ολυμπιακός με παλικαρίσιο τρόπο (έπαιζε με 10 παίκτες από το 71’) πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι (0-1) με μία κεφαλιά του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα (17-6-0), στο +2 από τον ΠΑΟΚ.

Πρόκριση στους «4» στο Κύπελλο, αλλά με πολύ άγχος (νίκησε 3-2 την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχανε 0-1 στο πρώτο ημίχρονο).

Η ομάδα του Μαρτίνς περιμένει την ερχόμενη Πέμπτη την Αρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια πηγαίνει στην Τούμπα.

Τέλος η σεζόν για τον Σουντανί (φορ), τιμωρημένοι οι Ομάρ (δεξιός μπακ), Μασούρας (εξτρέμ), Γκιγιέρμε (χαφ), Τσιμίκας (αριστερός μπακ), αμφίβολοι οι Ραντζέλοβιτς (εξτρέμ), Μπρούνο (εξτρέμ), Χριστοδουλόπουλος (εξτρέμ), Τοροσίδης (μπακ).

Σταθερά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα ο Πανιώνιος (στο -4 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό). Προέρχεται από το 0-0 στη Νέα Σμύρνη με την Ξάνθη, στο μυαλό του βρίσκεται μόνο ο «τελικός» με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη εβδομάδα!

Πιθανό να προστατευτούν από τον Νίκι Παπαβασιλείου οι βασικοί παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών. Εκτός αποστολής οι Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς, Αρτσε. Εξέτισε και επιστρέφει ο Καμαρά (χαφ).

Η πρότασή μου: Ολυμπιακός - Πανιώνιος: over 3,5 στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button