CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουν. vs Αρσεναλ – Δευτέρα 30/09/2019 – Αγγλία, Premier League

Αντί να βελτιώνεται γίνεται χειρότερη η κατάσταση στα περίχωρα του «Ολντ Τράφορντ».

Μάλιστα, την προηγούμενη Τετάρτη, η Γιουνάιτεντ λίγο έλειψε να μείνει εκτός λιγκ καπ από την Ροτσντέιλ (Α’ Αγγλίας) και το γεγονός ότι λυτρώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 στην κανονική διάρκεια, 5-3 στη ρώσικη ρουλέτα) τα λέει όλα. Ο Σόλσκιερ χάνει συνεχώς πόντους, την ίδια ώρα που ο Νορβηγός προπονητής προσπαθεί να πείσει οπαδούς και μέσα ενημέρωσης ότι όλα βαίνουν καλώς, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Η Γιουνάιτεντ έχει αγωνιστικό πρόβλημα και το κακό γι’ αυτήν είναι ότι δεν παρουσιάζει βελτίωση.

Εκτός ο φορ Μαρσιάλ, αμφίβολοι οι Πογκμπά, Ράσφορντ, Σο, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες ελπίδες για να προλάβει.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μία Αρσεναλ που επίσης δεν βγάζει μάτια (βέβαια μεσοβδόμαδα με ρεζέρβες καθάρισε 5-0 την Νότιγχαμ για το λιγκ καπ), έχοντας τρομερό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας με τους Παπασταθόπουλο και Νταβίντ Λουίς να… κουτουλάνε. Χωρίς φρέσκες απουσίες στο «Ολντ Τράφορντ» οι «κανονιέρηδες» με τον Εμερι να μην υπολογίζει σταθερά στις υπηρεσίες του τραυματία Λακαζέτ.

Απόψε (30/09, 22:00) η Αρσενάλ θα ψάξει να σπάσει και την κάκιστη παράδοση που έχει στο σπίτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία δεκαετία (δεν έχει νικήσει στα 12 τελευταία παιχνίδια για την Premier στο «Ολντ Τράφορντ»).

Πάντως, σήμερα η ομάδα του Εμερι έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί την γκρίνια και την αμφισβήτηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του Σόλσκιερ και στα μάτια μου έχει αρκετές πιθανότητες για να μείνει όρθια. Αλλωστε, θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της…  

Η πρότασή μας: Μάντσεστερ Γιουν. vs Αρσεναλ: Χ2   

Derby στο Μάντσεστερ με προσφορά* της Novibet

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button