CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Πάρμα vs Τορίνο – Δευτέρα 30/09/2019 – Ιταλία, Serie A

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (30/09, 21:45) στο «Ενιο Ταρντίνι» ανάμεσα στην Πάρμα και την Τορίνο. Οι γηπεδούχοι, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη (1-0 την Σασουόλο με αυτογκόλ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων – την άξιζαν βάσει την απόδοσης που έπιασαν) παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, παρά το γεγονός ότι είμαστε στο ξεκίνημα του μαραθωνίου (σήμερα ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική στο Καμπιονάτο).

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα η Πάρμα, με τον πολύπειρο Ζερβίνιο για μία ακόμη φορά στην κορυφή της επίθεσης (της προσφέρει και φέτος πολλές λύσεις).

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η σκληροτράχηλη Τορίνο γύρισε τούμπα το ματς με την Μίλαν (βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 72’), όμως στο φινάλε είχε σε μεγάλα κέφια τον Μπελότι, ο οποίος την πήρε από το χεράκι με δύο γκολ και την οδήγησε στη νίκη. Ενας Μπελότι που φέτος έχει πετύχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε προλάβει να σημειώσει άλλα 6 στα προκριματικά του Europa League. Σε τρομερή κατάσταση και ο κίπερ Σιρίγκου (έχει σώσει σε αρκετές περιπτώσεις την «γκρανάτα»).

Με καλή ψυχολογία και οι δύο ομάδες, θα βγουν… προσεκτικά στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς διάθεση να πάρουν πολλά ρίσκα. Από καθαρό σημείο δεν μου βγαίνει κάτι, οπότε καλοβλέπω το 2-3 goals. Δεν πληρώνει καθόλου άσχημα.   

Η πρότασή μας: Πάρμα – Τορίνο: 2-3 goals  

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button