CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Μίλαν vs Φιορεντίνα – Κυριακή 29/09/2019 – Serie A

Η Μίλαν βολοδέρνει κάτω από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Serie A και όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, τα… όργανα έχουν ξεκινήσει. Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι το βράδυ της Πέμπτης έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κόντρα στην Τορίνο, όμως έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο ξανά με άδεια χέρια (προηγήθηκε 1-0, αλλά μέσα σε ένα πεντάλεπτο από το 72’ έως το 76’ την «καθάρισε» ο Μπελότι). Παράλληλα, είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ (σ.σ. τον Σιρίγκου).

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, το κλίμα για τον Μάρκο Τζαμπάολο έχει βαρύνει επικίνδυνα… Για το αποψινό παιχνίδι με την Φιορεντίνα (29/09, 21:45) δεν υπάρχουν φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα στο «στρατόπεδο» της Μίλαν, με τους οπαδούς της να περιμένουν την πρώτη συμμετοχή (στο αρχικό σχήμα) του Κροάτη εξτρέμ, Ρέμπιτς.

Η Φιορεντίνα ζορίστηκε, όμως τελικά κατάφερε να νικήσει (2-1) την Σαμπντόρια στο «Αρτέμιο Φράνκι» και αυτό ήταν το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα έπειτα από 18 αγωνιστικές (το αρνητικό σερί βέβαια είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη σεζόν). Παράλληλα, αυτή ήταν και η πρώτη νίκη των «Βιόλα» με τον Μοντέλα στον πάγκο τους.

Υπενθυμίζω, σ’ αυτό το σημείο ότι ο Βιντσέντσο Μοντέλα είχε απολυθεί από την Μίλαν τον Νοέμβριο του 2017. Χωρίς απουσίες η Φιορεντίνα, θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και με τον σπουδαίο Ριμπερί… εντός αυτής.

Η Μίλαν είναι στρυμωγμένη στα σχοινιά, την ίδια ώρα που οι «Βιόλα» πέταξαν από πάνω τους το βάρος του αρνητικού σερί χωρίς νίκη και είναι δεδομένο ότι θα παίξουν πιο απελευθερωμένα. Δεν περνάει απαρατήρητη η απόδοση της διπλής ευκαιρίας (Χ2).

Η πρότασή μας: Μίλαν – Φιορεντίνα: Χ2 (διπλή ευκαιρία)

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button