CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Αρης vs ΠΑΟΚ – Κυριακή 29/09/2019 – Basket League

Με το clasico της Θεσσαλονίκης πέφτει το απόγευμα (29/09, 17:45) η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Basket League. Και πως τα έφερε η μοίρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος βρίσκει με το καλημέρα απέναντί του την μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΚ, ως προπονητής του Αρη πλέον. Οι «κίτρινοι» έφτιαξαν ομάδα την τελευταία στιγμή, καθώς πρώτα έπρεπε να ξεμπερδέψουν με τα ban της FIBA. Τελικά, η διοίκησή τους κατάφερε να έρθει σε συμβιβασμό με τους 7 παίκτες στους οποίους χρωστούσε και έτσι από εδώ και στο εξής κάθε μήνα θα πρέπει να είναι τυπική στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί τους.

Και στον «δικέφαλο του Βορρά», πάντως, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Κι αυτό, γιατί με ελάχιστα χρήματα οι ιθύνοντες του συλλόγου δημιούργησαν ένα ρόστερ στο οποίο σίγουρα δεν ξεχειλίζει η ποιότητα, όμως με σκληρή δουλειά και κάποια… μαγικά από τον Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του ίσως καταφέρει ο ΠΑΟΚ να σταθεί με αξιοπρέπεια σε Ελλάδα και Ευρώπη (στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Ο Αρης παίζει στην έδρα του, ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών (clasico είναι αυτό…) και από τη στιγμή που τις δύο ομάδες δεν τις χωρίζουν πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα των ρόστερ τους, αυτομάτως το χέρι μου πηγαίνει αριστερά και στον άσο.     

Η πρότασή μας: Αρης – ΠΑΟΚ: 1

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button