CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπάγερν vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 05/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η 2η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, περνούν από το Μόναχο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Παρασκευή (05/04, 21:30) καλείται να νικήσει την αδιάφορη Μπάγερν, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, για να κλειδώσει επί της ουσίας την θέση, στην οποία βρίσκεται τώρα.
Με ρεκόρ 21-11 οι «πράσινοι», θέλουν το 2Χ2 στο φινάλε (με Αλμπα Β. εντός την τελευταία αγωνιστική) για να πετύχουν τον στόχο τους και να γίνουν αδιαμφισβήτητο φαβορί για την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς της Euroleague, μακριά από το ΟΑΚΑ έχει ρεκόρ 8-8, ενώ βρίσκεται στην Γερμανία, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι αυτό προφανώς είναι ένα ακόμα «όπλο» στη φαρέτρα του Τούρκου προπονητή.
Η οικοδέσποινα Μπάγερν τα έκανε μαντάρα τις τελευταίες εβδομάδες, αφού «λιποθύμησε» με 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και κάπως έτσι είπε «αντίο» στο ενδεχόμενο να προλάβει τα play-in.
Με ρεκόρ 13-19 οι Βαυαροί και 9-7 στην έδρα τους, θα προσπαθήσουν να… προβληματίσουν τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να έχουν ελπίδες για κάτι καλό φέτος στην Ευρωλίγκα.
Συν τις άλλοις, ο Πάμπλο Λάσο έχει να διαχειριστεί και τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες για την ομάδα του, με τους πολύτιμους Αντρέας Ομπστ και Ντέβιν Μπούκερ να έχουν χάσει τα τελευταία ματς και να παραμένουν αμφίβολοι (και) για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,93 ο Σ. Φρανσίσκο over 8,5 πόντους στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button