CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 04/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Μία και… σήμερα (αγωνιστικές) έμειναν για να πέσει η αυλαία στην regular season της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει τον χορό της 33ης στροφής την Πέμπτη (04/04, 20:00) στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έχει νικήσει τους Πειραιώτες στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην διοργάνωση!
Προφανώς, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι «υποχρεωμένη» να κάνει αυτό που έπραξε την προηγούμενη εβδομάδα στην Stark Arena (νίκησε 84-79 την Παρτιζάν, με ανατροπή από το -15 στην 4η περίοδο/μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γουίλιαμς-Γκος με 17 π., 5 κλεψίματα) για να μείνει ζωντανός στη μάχη της τετράδας, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 20-12/8-8 εκτός) ταξίδεψε για το Βελιγράδι χωρίς τους Σέρβους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο πρώτος μπήκε ξανά στις προπονήσεις των Πειραιωτών και ετοιμάζεται για επιστροφή, ο δεύτερος παραμένει στα πιτς.
Η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα προέρχεται από 8 νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια της στην διοργάνωση.
Αποτυχημένη η σεζόν στην Ευρωλίγκα για τον Ερυθρό Αστέρα (11-21/8-8 εντός/προέρχεται από 7/8 ήττες στα τελευταία), ο οποίος θα τερματίσει στην 16η θέση της βαθμολογίας, ότι και να γίνει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Παραμένει εκτός δράσης ο υπερταλαντούχος πλέι μέικερ Νίκολα Τόπιτς.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 88-83.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 ο Κάνααν over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button