Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά μπάσκετ – MVP Euroleague 2019-2020

Όταν ξεκινάει ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα όπως αυτό της Euroleague, τότε καταλαβαίνετε πόσες ευκαιρίες δημιουργούνται για στοιχηματική μελέτη και πονταρίσματα σε ειδικές αγορές. Πλέον, εν έτει 2019, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να βρούμε άπειρες επιλογές και στις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες στην Ελλάδα. Με μια μόνο βόλτα ανακαλύψαμε αγορές για τον MVP της διοργάνωσης, για τον πρώτο σκόρερ και τον πρώτο rebounder, καθώς και για τον πρώτο σε εύστοχα τρίποντα. Επειδή λοιπόν η μελέτη για τα πονταρίσματα της φετινής Ευρωλίγκα θα είναι μακρά, πάμε να ξεκινήσουμε να τα δούμε ένα – ένα και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της Ευρωλίγκα 2019/20

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοίχημα στον MVP της Ευρωλίγκα 2019/20 – Κανονική περίοδος

Καταρχήν να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Όλες τις προηγούμενες χρονιές, ως Καλύτερος Παίκτης της Euroleague βραβεύτηκε παίκτης από ομάδα που πήγε σε Final Four (ας μην ξεχνάμε το παράδειγμα του δικού μας Νικ Καλάθη που έχασε τον τίτλο που δικαιωματικά θα είχε κερδίσει, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έφτασε στο F-4 εκείνης της χρονιάς). Είναι σίγουρα ένα σύστημα που στερείται δικαιοσύνης σε αρκετές περιπτώσεις αλλά είναι ξεκάθαρη η αποτύπωση από μεριάς του Ζόρντι Μπερτομέου και της παρέας της Ευρωλίγκα να προτιμούν κάποιον που παίζει σε Final Four. Βασισμένοι λοιπόν σε αυτή τη λογική θα δώσουμε τρεις επιλογές για το νικητή σε αυτή την κατηγορία.

Ξεκινάμε βεβαίως ορίζοντας ποιες ομάδες θα φτάσουν στο Final – 4. Αν διαβάσατε την ανάλυσή μας για το νικητή της Euroleague 2019/20, τότε θα είδατε πως βλέπουμε 5 φαβορί για τους τελικούς της διοργάνωσης: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές. Τον MVP λοιπόν θα τον αναζητήσουμε μέσα στα ρόστερ αυτών των ομάδων.

Ξεκινάμε αφαιρώντας τους παίκτες της Φενέρ. Όπως είδαμε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει χάσει αρκετά καλούς παίκτες φέτος και η ομάδα του δεν είναι φτιαγμένη για κατάκτηση της κούπας (όσο φυσικά μπορεί να το πει κανείς αυτό για μια ομάδα που προπονεί ο πολυνίκης του θεσμού). Μοναδική όαση και υποψηφιότητα για MVP από τη Φενέρ θα ήταν ο Ντε Κολό, ο οποίος όμως θα είναι λογικά κουρασμένος μετά το Μουντομπάσκετ και ίσως να χρειαστεί περισσότερο καιρό για να δέσει με τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές.

Το ίδιο πρόβλημα εντοπίσαμε και στις υποψηφιότητες από την ΤΣΣΚΑ (James, Clyburn κ.α). Μια ομάδα σχετικά νέα, με παίκτες που έχουν πολλά να αποδείξουν και λίγα να χάσουν. Μεγάλο το ερωτηματικό και εδώ αλλά δεν θα βάζαμε τα χρήματά μας σε κάποιον παίκτη της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Κάποιοι μας ρώτησαν για τον Clyburn που όμως -κατά τη γνώμη μας – στερείται ειδικού βάρους και τα νούμερά του δεν έχουν καταπλήξει ποτέ και κανέναν.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τα φαβορί!

Ας δούμε όμως επιτέλους τα φαβορί της ανάλυσής μας…

Πρώτος και καλύτερος ο Λάρκιν της Εφές Πίλσεν. Ένα πραγματικό πολυβόλο με εγκέφαλο μπασκετικού Αϊνστάιν. Ένας παίκτης που ακόμα και ο Βαγγέλης Ιωάννου θα στερούνταν κολακευτικών σχολίων για την απόδοσή του στο 2ο μέρος της περσινής σεζόν. Βλέπω την Τούρκικη ομάδα να κάνει πάλι καλή σεζόν (την έχω δώσει κάλυψη για πρωτιά στην κανονική περίοδο αν και δεν τη βλέπω να κερδίζει το τρόπαιο) και δεν μπορώ να ξεχάσω πως ο παίκτης αυτός βγήκε πρώτος σκόρερ, κάνοντας όργια στα πολύ κλειστά παιχνίδια του Final – 4 του 2019. Τον περιμένω γύρω στους 20 πόντους μέσο όρο και τον δίνω πρώτο φαβορί στο συγκεκριμένο στοίχημα.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σαν κύρια κάλυψη για το στοίχημα του MVP θα δώσω το Μίροτιτς. Πολύς ντόρος έγινε το καλοκαίρι για το συμβόλαιό του αλλά όχι δικαιολογημένα. Εννοώ πως τα λεφτά που δαπανήθηκαν είναι μεν «τρομακτικά» για τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά εδώ μιλάμε για εν ενεργεία σταρ του NBA, στην καλύτερη ηλικία (28 ετών) που δεν έρχεται στην Ευρώπη για να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα. Ένας σούπερ σουτέρ από μεσαία και μακρινή απόσταση (που λογικά θα πάρει πολλές προσπάθειες και θα σουτάρει με γύρω στο 40% τρίποντο στην Ευρωλίγκα), μπορεί ταυτόχρονα να κυριαρχήσει στα ριμπάουντ, καθώς είναι ψηλός και αθλητικός. Με μια Μπαρτσελόνα που θα πάει καλά στη διοργάνωση και ένα Μίροτιτς που μπορεί να ξεπεράσει τους 17-18 πόντους κατά μέσο όρο (ας μην ξεχνάμε πως στην Euroleague τέτοιοι αριθμοί θεωρούνται υψηλοί) ο συγκεκριμένος είναι για εμάς μια τέλεια επιλογή MVP.

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο |21+ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Τρίτη επιλογή, που για μένα είναι το μεγάλο πουλέν της σεζόν, είναι ο μικροσκοπικός αλλά θαυματουργός playmaker της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αργεντινός Καμπάτσο. Η στήριξή του για MVP πληρώνει καλύτερα από τους προηγούμενους δύο, οπότε οι περισσότεροι θα τον προτιμήσουν για κάλυψη. Αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως ο Καμπάτσο είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο, για το πάθος που βάζει στο παιχνίδι του. Στα 20 λεπτά που παίζει κατά μέσο όρο τα δίνει όλα, μοιράζει πολλές ασίστ ενώ τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί και στο σκοράρισμα. Με ένα μέσο όρο γύρω στους 12-13 πόντους και 6-7 ασίστ (σε μια χρονιά που η Ρεάλ θα τα πάει καλά), δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος άλλος από το ρόστερ της θα διεκδικήσει τον τίτλο του MVP. Ειδικά με απόδοση γύρω στο 30, ο άνθρωπος – ορχήστρα σε άμυνα και επίθεση της Ρεάλ αξίζει – πέραν της συμπάθειάς μας – και τον οβολό μας.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης:

Προγνωστικά μπάσκετ – Ειδικά στοιχήματα παικτών – Euroleague 2019-2020 (Κορυφαίος Ριμπάουντερ, Εύστοχα Τρίποντα, Πρώτοι Σκόρερ)

H Euroleague παίζει στη Novibet
Euroleague με κορυφαία έπαθλα* κάθε αγωνιστική στη Novibet!

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button