Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά μπάσκετ – Ειδικά στοιχήματα παικτών – Euroleague 2019-2020

Κορυφαίος Ριμπάουντερ, Εύστοχα Τρίποντα, Πρώτοι Σκόρερ

Το βραβείο του MVP της Euroleague είναι σίγουρα αυτό που ξεχωρίζει από τα ατομικά βραβεία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. Σε αρκετές στοιχηματικές σελίδες όμως βρίσκουμε και αποδόσεις σε άλλες κατηγορίες ατομικών επιδόσεων, όπως τα ριμπάουντ, τα εύστοχα τρίποντα αλλά και τους πρώτους σκόρερ κάθε ομάδας ξεχωριστά. 

Παρακάτω θα διαβάσετε τη λεπτομερή μας ανάλυση για τα ειδικά στοιχήματα παικτών της φετινής Ευρωλίγκα. Για τις επιλογές σε ειδικά στοιχήματα χρησιμοποιήσαμε το κουπόνι της Stoiximan χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα τις βρείτε στις άλλες νόμιμες στοιχηματικές

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα και ενισχυμένες* αποδόσεις!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κορυφαίος Ριμπάουντερ – Κανονική περίοδος  

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού είναι η απόλυτη πρόταση της στήλης μας για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Σέρβος άσσος έχει δυναμώσει αισθητά – κάτι που φάνηκε και στο Μουντομπάσκετ – και αναμένεται να πρωταγωνιστεί κάτω από τα καλάθια σε άμυνα και επίθεση. Θα παίζει λογικά 25-30 λεπτά και – αν δε χάσει ματς λόγω τραυματισμών – θα κατεβάσει περισσότερα ριμπάουντ από τον καθένα στην Euroleague. Κάτι που θα έκανε και πέρσι αλλά χάνοντας δύο αγώνες έχασε και το πλεονέκτημα στο απόλυτο νούμερο των «σκουπιδιών». Ο υγιής Μιλουτίνοφ δεν έχει αντίπαλο κάτω από τα καλάθια και λογικά με ένα μέσο όρο 8-9 ριμπάουντ θα κάνει περίπατο στην κατηγορία. Μόνο η παρουσία του Ταβάρες μας ανησυχεί λίγο αλλά είναι λιγότερο σταθερός από το Σέρβο και φορτώνεται και πιο εύκολα με φάουλ. Αν θέλετε κάλυψη δοκιμάστε τον Ταβάρες που πληρώνει λίγο παραπάνω αλλά είναι παίκτης ψημένος στην Euroleague, αντίθετα με το Μονρό που είναι το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία αλλά δεν έχει τις ίδιες εμπειρίες στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ

Η πρόβλεψή μας: Περισσότερα Ριμπάουντ: Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός) στη Stoiximan

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο |21+ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Περισσότερα Εύστοχα Τρίποντα

Κλασικά εδώ, για μια ακόμα χρονιά, το απόλυτο φαβορί είναι ο Σβεντ. Το παλικάρι κυριολεκτικά «δεν παλεύεται». Αν είναι υγιής και παίξει στα περισσότερα ματς θα κάνει περίπατο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορεί να πετύχει άνετα 100+ τρίποντα και στις αποδόσεις των μπουκ μόνο ο Τζίμερ Φριντέτ μπορεί να τον προκαλέσει. Παρόλα αυτά, ο σταρ του Παναθηναϊκού, που να σημειωθεί πως είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός παίκτης, δεν θα πάρει τόσες προσπάθειες. Ο Σβεντ από την άλλη δεν ακούει ούτε προπονητές, ούτε συστήματα και ακόμα και 4/15 να έχει σε ένα ματς πάλι θα τον ανεβάσει πολύ στη μάχη αυτής της κατηγορίας. Αν είναι υγιής – και το τονίζουμε ξανά μιας και πέρσι έχασε το 2/3 των αγώνων λόγω τραυματισμού – και παίξει τουλάχιστον 25 ματς, θα δούμε να κατακτά εύκολα την πρωτιά. Βλέποντας τα υπόλοιπα ονόματα στη λίστα δεν μπορούμε να προσφέρουμε κάλυψη, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο της περιόδου, καθώς στα φιλικά είδαμε ένα Φριντέτ που ναι μεν είναι πολύ εύστοχος, πιάνεται όμως πολύ εύκολα στις παγίδες της αντίπαλης άμυνας. 

Η πρόβλεψή μας: Περισσότερα εύστοχα τρίποντα: Σβεντ (Χίμκι) στη Stoiximan

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πρώτοι Σκόρερ Ομάδας

Μια κατηγορία που αξίζει την αγάπη μας και την προσοχή μας. Σαν πρώτο σκόρερ ομάδας, σε ιστοσελίδες όπως οι Stoiximan, έχετε άπειρες επιλογές για ποντάρισμα. Αλλά εμείς δεν θα πάμε σε στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις, όπως πχ Μάικλ Τζέιμς πρώτος σκόρερ στην ΤΣΣΚΑ ή Ντε Κολό πρώτος σκόρερ στη Φενέρ. Κάτσαμε και ψάξαμε ποια στοιχήματα έχουν και καλές αποδόσεις και αρκετές πιθανότητες να μας πληρώσουν και σας τα παρουσιάζουμε στις επόμενες παραγράφους. 

Πρώτος σκόρερ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα τέλειο παράδειγμα για τον πρόλογο που κάναμε παραπάνω, ο συμπαθής Καμπάτσο για πρώτος σκόρερ στη Ρεάλ. Πολύ φορμαρισμένος και πολύ παθιασμένος, αξίζει σίγουρα λίγη “αγάπη” σε υψηλή απόδοση. Ειδικά εφόσον οι Γιουλ και Ρούντι δεν είναι πλέον τα «αφεντικά» της ομάδας. Πέρσι πρώτος σκόρερ ήταν ο Ράντολφ αλλά με Τόμκινς, Μίκι και Ντεκ στο 4 ο Ράντολφ φέτος θα πάρει λιγότερο χρόνο. Σε αντίθεση με τον Καμπάτσο, που λογικά θα έχει πιο σημαντικό ρόλο και με ένα μέσο όρο γύρω στους 10 πόντους ανά 20-25 λεπτά που θα παίζει μπορεί άνετα να πληρώσει τους φίλους του. Σε ένα τόσο πλήρες ρόστερ όσο αυτό της Ρεάλ, οι μέσοι όροι των κορυφαίων πέφτουν επικίνδυνα. Δε βλέπουμε άλλωστε κανένα λόγο οι Γιουλ και Μίκι να είναι τόσο πιο χαμηλά σε απόδοση από τον Αργεντινό, που αναδείχτηκε μάλιστα πρώτος σκόρερ και MVP στο Σούπερ Κόπα Ισπανίας.

Η πρόβλεψή μας: Πρώτος Σκόρερ Ρεάλ Μαδρίτης – Καμπάτσο στη Stoiximan

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο |21+ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Πρώτος σκόρερ – Μπαρτσελόνα

Μια στοιχηματική ανωμαλία συμβαίνει σε αρκετές σελίδες που δίνουν ως φαβορί για Πρώτο Σκόρερ των Καταλανών τον Μάρκους Ντιλέινι. Ο Μίροτιτς λογικά θα πάρει περισσότερες επιθέσεις και το γεγονός πως έχει καταπληκτικό τρίποντο θα τον ανεβάσει πολύ σε μέσο όρο. Σε ένα υπέρ-πλήρες ρόστερ όπως αυτό της Μπάρτσα, ο πρώτος σκόρερ αναμένεται κατά μέσο όρο να βάζει 12-15 πόντους ανά αγώνα και o star, πρώην NBAer, Μίροτιτς θα είναι το βασικό 4άρι που θα μπορεί με και με το τρίποντό του να πιάσει εύκολα αυτά τα νούμερα. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ντιλέινι, που είναι το πρώτο φαβορί για τους μπουκ, έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στη θέση που παίζει (καθώς θα παλέψει στην περιφέρεια με Ερτέλ, Πάνγκος, Χάνγκα και Κούριτς). Ο Μίροτιτς αντίθετα δεν έχει ανταγωνισμό στο «4» και ο χρόνος του σε κάθε ματς παίζει να είναι και διπλάσιος από του Ντιλέινι. 

Η πρόβλεψή μας: Πρώτος Σκόρερ Μπαρτσελόνα – Μίροτιτς στη Stoiximan

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο |21+ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Πρώτος σκόρερ – Αρμάνι Μιλάνο

Ένα ωραίο δωράκι και στην αντίστοιχη λίστα της Αρμάνι. Η πολύ ψηλή απόδοση του Σέρχιο Ροντρίγκεζ – που για κάποιο μαγικό λόγο αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως το 5ο φαβορί για πρώτος σκόρερ της φετινής Αρμάνι – μας εξέπληξε ευχάριστα. Ο Ισπανός γκαρντ έκανε καλές εμφανίσεις στο “Παύλος Γιαννακόπουλος”, απέναντι σε ποιοτικές ομάδες και άμυνες. Θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο φέτος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Νέντοβιτς. Ο Μακ, που δίνεται αυτή τη στιγμή ως πρώτο φαβορί είναι πιο πολύ οργανωτής παρά σκόρερ, ο Σκόλα στα 39 είναι άγνωστο πόσο χρόνο θα πάρει σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα και ο Νέντοβιτς ξεκινά τη χρονιά τραυματίας. Πείτε μας ένα λόγο που ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ έχει την απόδοση που έχει!

Η πρόβλεψή μας: Πρώτος Σκόρερ Αρμάνι Μιλάνο – Σέρχιο Ροντρίγκεζ στη Stoiximan

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πρώτος σκόρερ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στην περίπτωση της Μακάμπι θα ρισκάρουμε λίγο. Ο Έλληνας άσσος της, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, είναι ένας δεινός σκόρερ που δε φοβάται να πάρει προσπάθειες ακόμα και σε αυτή την άγουρη ηλικία και να φορτώσει τα αντίπαλα καλάθια με αρκετούς πόντους. Το είδαμε άλλωστε και στο φετινό τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ πριν από λίγες μέρες. Ο ομογενής γκαρντ είναι παίκτης από τον οποίο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να περιμένει πολλά. Σε όποιες στοιχηματικές σελίδες τον βρήκαμε δεν ήταν στα τρία φαβορί για πρώτο σκόρερ της Μακάμπι, γιαυτό και ένα πιο ρισκαδόρικο στοίχημα σε αυτή την αγορά είναι να ποντάρετε στο Ντόρσεϊ. Άλλωστε είναι και Έλληνας, να το στηρίξουμε το παιδί!

Η πρόβλεψή μας: Πρώτος Σκόρερ Μακάμπι Τελ Αβίβ – Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Stoiximan 

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
H Euroleague παίζει στη Novibet
Euroleague με κορυφαία έπαθλα* κάθε αγωνιστική στη Novibet!

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button