CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

NBA – ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Το συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε χθες…
Αφού, λοιπόν, η στήλη ασχολήθηκε με την Ανατολική περιφέρεια, έφτασε και η… ώρα της Δυτικής για μία πρώτη εκτίμηση της μάχης που θα γίνει μεταξύ – κυρίως – τεσσάρων ομάδων (Λέικερς, Κλίπερς, Τζαζ, Σανς).

Αυτή τη φορά η πρότασή μας έρχεται από το Φοίνιξ και αφορά τους Σανς.
Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς είχε πολλά χρόνια να πραγματοποιήσει μία τόσο εξαιρετική πορεία στη regular season του NBA!
Οι Σανς τερμάτισαν στη 2η θέση της πολύ δύσκολης Δύσης με ρεκόρ 51-21, μόλις μία νίκη πίσω από τους Γιούτα Τζαζ (52-20), με τον κόουτς Ουίλιαμς να ψηφίζεται από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν!

Βέβαια, στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, το Φοίνιξ έχει την ατυχία να βρίσκει απέναντί του τους περσινούς πρωταθλητές Λέικερς (ρεκόρ 42-30) που έχουν στο ρόστερ τους τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον σούπερ ψηλό Αντονι Ντέιβις. Ομως και οι δύο σούπερ σταρ των «λιμνάνθρωπων» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν ειδική διαχείριση από τον προπονητή τους Φρανκ Βόγκελ.

Από την άλλη πλευρά, το Φοίνιξ με την απόκτηση του πολύπειρου πλέι μέικερ Κρις Πολ ανέβηκε αυτομάτως όχι ένα αλλά πολλά επίπεδα κι αυτό αποδείχθηκε στο παρκέ. Βέβαια, ο 36χρονος PG δεν είναι μόνος του.
Εχει στο πλευρό του άξιους συμπαραστάτες όπως είναι ο σούπερ σκόρερ Ντέβιν Μπούκερ, ο πολύτιμος ρολίστας Τ. Κράουντερ και ο βασικός σέντερ Ντε Αντρε ‘Ειτον.  
Εχουν το ρόστερ και τις λύσεις στον πάγκο οι «Ηλιοι» για να κάνουν το μεγάλο «μπαμ»…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 10,00 οι Φοίνιξ Σανς να είναι οι νικητές της Δυτικής Περιφέρειας στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button