CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Ερυθρός Αστέρας – Πέμπτη 22/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 9-5) «κοιμήθηκε» στο β’ ημίχρονο στο «Αστρομπάλ» την προηγούμενη εβδομάδα (έχασε από το +21 από την Βιλερμπάν με 77-75) και το βράδυ της Πέμπτης (22/12, 21:00) στο ΣΕΦ, καλείται να βάλει… στοπ στη φόρα του Ερυθρού Αστέρα (7-7, ρεκόρ 11-1 οι Σέρβοι σε Ευρωλίγκα και Αδριατική από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο τους ο έμπειρος Ντούσκο Ιβάνοβιτς).
Την πρώτη τους ήττα με τον Μαυροβούνιο στο τιμόνι την γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας από την Αρμάνι (67-71) που… αναστήθηκε!
Συνολικά οι δύο ομάδες στην Euroleague έχουν αναμετρηθεί 11 φορές, με τους Πειραιώτες να έχουν το πάνω χέρι με 7 νίκες, όμως πέρυσι έχασαν και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου από τους Σέρβους.
Αναφορικά με την κατάσταση των Λαρεντζάκη και Φαλ, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, ο κόουτς Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε με δηλώσεις του το τοπίο: «Ο Λαρεντζάκης είναι εντάξει και θα παίξει, ο Φαλ έκανε σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) το 1/3 της προπόνησης και είναι καταπονημένος από την ίωση. Θα δούμε αύριο (σ.σ. Πέμπτη) πόσες δυνάμεις θα έχει για να παίξει, αν χρειαστεί, στο παιχνίδι».
Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί χωρίς τους πολύτιμους Ν. Ιβάνοβιτς και Χασάν Μάρτιν (τραυματίες), ενώ παραμένει άγνωστο το αν θα κάνει την Πέμπτη στο ΣΕΦ το ντεμπούτο του ο νέος σταρ των Σέρβων, ο Αργεντινός πλέι-μέικερ Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος πάντως βρίσκεται στην αποστολή τους.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Σάσα Βεζένκοφ Over 19,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button