CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ – Κυριακή 21/04 – Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 1

Η μάχη στην Super League 1 για την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται χωρίς… ανάσα για τους διεκδικητές: ΑΕΚ 69 Β., Παναθηναϊκός 68 β., ΠΑΟΚ 67 β., Ολυμπιακός 63 β., με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τους Πειραιώτες να έχουν ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα, που αναβλήθηκε).
Βέβαια, σπουδαίας σημασίας είναι και αυτό που θα δώσουν την Κυριακή (21/04, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης»!
Στον έβδομο ουρανό οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι την Πέμπτη έγραψαν ιστορία στην Πόλη, αποκλείοντας στα πέναλτι την πανάκριβη Φενερμπαχτσέ, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ηρωας για την ομάδα του «στρατηγού» Μεντιλίμπαρ, ο ταλαντούχος γκολκίπερ Κωνσταντής Τζολάκης, ο οποίος έπιασε 3 πέναλτι.
Στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης, Αστον Βίλα.
Επί των αγωνιστικών, επιστρέφει στη δράση ο στόπερ Ρέτσος, πιθανό το rotation από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν ανάσες.
Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ ένα… πέπλο πίκρας και απογοήτευσης σκέπασε την ομάδα μετά τον αποκλεισμό στους «8» του Conference League από την Μπριζ (με συνολικό σκορ 3-0).
Κακή η εικόνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και στα δύο παιχνίδια, υποχρεωμένος τώρα ο ΠΑΟΚ να παλέψει για τον τίτλο στην Σούπερ Λιγκ.
Οι Θεσσαλονικείς θέλουν επειγόντως το «διπλό» στο Φάληρο για να παραμείνουν σε τροχιά… πρωταθλητισμού.
Πλήγμα για τον Λουτσέσκου η απουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια (ταλαιπωρείται από ίωση), σταθερά έξω και οι Νάσμπεργκ, Τροστ-Εκόνγκ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,60 να σκοράρει ο Γιόβετιτς στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button