CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μακάμπι – Τρίτη 23/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Τζάμπολ στα πλέι οφ της Euroleague την Τρίτη (23/04, 20:30), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μακάμπι, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στις τρεις νίκες η πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου, το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στο «τριφύλλι» (τα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ).
Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 2η θέση της κανονικής περιόδου σε ισοβαθμία με τη Μονακό, με ρεκόρ 23-11 (14-3 εντός έδρας).
Ιδιαίτερα αισιόδοξος ο Εργκίν Αταμάν εν όψει του game 1, δήλωσε ότι η ομάδα του «θα παίξουμε επιθετικά και μαζί με τον κόσμο μας θα νικήσουμε»!
Δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων», αφού οι Λεσόρ και Γκραντ είναι έτοιμοι στο 100%.

Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της regular season, παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά έδωσε όλα τα παιχνίδια της εκτός έδρας (θα υποδεχθεί χωρίς τον κόσμο της τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι).
Οι Ισραηλινοί τερμάτισαν στην 7η θέση με ρεκόρ 20-14 (7-10 εκτός έδρας/2-0 τον Παναθηναϊκό στην κανονική περίοδο) και στα play-in ξεμπέρδεψαν εύκολα με την Μπασκόνια.
Ο Οντέντ Κάτας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα δύο τελευταία χρόνια στην Μακάμπι, ηγέτες της «ομάδας του λαού» εντός παρκέ οι Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντγουιν.
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Κάτας, ενώ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του game 1 έσκασε η είδηση ότι ο κορυφαίος ψηλός των Ισραηλινών, ο Τζος Νίμπο (10.9 π., 7.4 ριμπ. κατά μέσο όρο φέτος στην Ευρωλίγκα) συμφώνησε εν όψει καλοκαιριού με την Αρμάνι Μιλάνο του Ετορε Μεσίνα…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,86 ο Marius Grigonis (Παναθηναϊκός) over 9,5 πόντους στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button