CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Παρτιζάν – Πέμπτη 19/10 – Προγνωστικά Euroleague

Η αυλαία της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της φετινής Euroleague, πέφτει για τον Ολυμπιακό με το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ (19/10, 21:15).
Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 1-2) την Τρίτη στο Μιλάνο πλήρωσαν την αστοχία τους και ηττήθηκαν με 65-53 από την Αρμάνι του MVP Νίκολα Μίροτιτς, την ίδια στιγμή που η Παρτιζάν (ρεκόρ 1-2) έχανε εύκολα (83-92) από τη Μπαρτσελόνα στην καυτή Stark Arena.
Βέβαια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρατάχθηκε ξανά με απουσίες στο Μιλάνο (Γουίλιαμς-Γκος, ΜακΚίσικ), ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (στο 18ο λεπτό) έχασε τον κομβικό Αϊζάια Κάνααν (αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές).
Ο «πύργος» των Πειραιωτών Νίκολα Μιλουτίνοφ (15 πόντοι) έκανε ό,τι μπορούσε, από ’κει και πέρα όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε αν εξαιρέσουμε τον Τόμας Γουόκαπ (11 π., 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) άλλον παίκτη που να στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Απογοητευτικός ο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος αν και πήρε πολύ χρόνο (19 λεπτά) τα έσπασε στο δίποντο (1/7). «Αφαντος» ο Λουκ Σίκμα (άποντος σε 11’ συμμετοχής).
Από ‘κει και πέρα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον κόουτς Μπαρτζώκα όσον αφορά τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αφού ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού για το παιχνίδι με τους Σέρβους.
Σταθερά εκτός στον Ολυμπιακό ο Σακίλ ΜακΚίσικ.
Καλά πάντως δεν «πατάει» ούτε η Παρτιζάν. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει στο ξεκίνημα της σεζόν μεγάλο πρόβλημα τόσο στη δημιουργία όσο και στο περιφερειακό σουτ (ολοκλήρωσε τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα έχοντας 4/12 τρίποντα και μόλις 11 ασίστ)…
Ο Ζ. Ομπράντοβιτς περιμένει πολύ περισσότερα στη συνέχεια από τους Καμίνσκι και Πι Τζέι Ντόζιερ, ενώ παράλληλα ψάχνει στη μεταγραφική αγορά σέντερ και σκόρερ!
Στο απουσιολόγιο των Σέρβων εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα του Πολωνού φόργουορντ Ματέους Πονίτκα, που θα χάσει και το ματς στο ΣΕΦ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 η Παρτιζάν να σκοράρει περισσότερες βολές στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button