CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μακάμπι – Παρασκευή 20/10 – Προγνωστικά Euroleague

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 1-2) υποδέχεται τη Μακάμπι (1-1) το βράδυ της Παρασκευής (20/10, 21:15), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague – στο κλείσιμο της πρώτης διαβολοβδομάδας της σεζόν.
Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει επιστροφή στις νίκες (μετά το «χαστούκι» από τη Φενέρ στην Πόλη, ήττα με 83-69) για να κερδίσει ηρεμία σε μια περίοδο όπου δεν έχει φτάσει ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας, με αρκετούς παίκτες να προβληματίζουν με την εικόνα τους τον Εργκίν Αταμάν (Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Γκάι κατά πρώτο λόγο).
Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι (από ήττα στη Βαλένθια, 75-66) είναι λογικό να επηρεάζεται από όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και τη Γάζα, προσπαθώντας από την πλευρά της να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στο παρκέ, γιατί διαθέτει και ρόστερ και δυνατότητες!
Για τους «πράσινους» τα έχουμε γράψει ξανά: προβληματίζουν με όσα δείχνουν στο παρκέ, σίγουρα χρειάζονται χρόνο με τόσα νέα πρόσωπα, όμως πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να βελτιώνουν την εικόνα τους, πριν χάσουν πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο Αταμάν σε κάθε ευκαιρία λέει ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη, ίσως κάποιον «κομμένο» από το ΝΒΑ, ενώ για το παιχνίδι της Παρασκευής αλλά και τον επόμενο 1,5 μήνα δεν υπολογίζει τον Ιωάννη Παπαπέτρου.
Αντίθετα, ίσως παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τα πράσινα, μετά την επιστροφή του, ο Ντίνος Μήτογλου, που αποθεραπεύτηκε.
Από την άλλη πλευρά, ο Οντέντ Κάτας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον βασικότατο γκαρντ Γουέιντ Μπάλντγουιν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,12 ο Παναθηναϊκός Over 84,5 πόντους στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button