CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Ρεάλ Μαδρίτης – Τρίτη 05/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η εκκίνηση της 3ης «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, βρίσκει τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τη Ρεάλ στο κατάμεστο ΣΕΦ (έχει γίνει sold out), το βράδυ της Τρίτης (05/12, 21:15).
Πειραιώτες (ρεκόρ 6-5) και Μαδριλένοι (στην κορυφή με 10-1) έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού πριν 7 μήνες η Ρεάλ είχε πάρει την κούπα της Ευρωλίγκα μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, νικώντας (79-78) τους «ερυθρόλευκους στο φινάλε του τελικού του Final-4 του Κάουνας, με καλάθι του Γιουλ…
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από ήττα στο Πριγκηπάτο (85-77 από τη Μονακό/θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο) και τον… περίπατο στο Λαύριο (54-96) για την Basket League.
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει στη διάθεσή του τον Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον Σέρβο ψηλό Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Μπάγερν στο ΣΕΦ.
Ως γνωστόν, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα με την έναρξη του δεύτερου γύρου.
Η Ρεάλ του Τσους Ματέο προέρχεται από την πρώτη ήττα της στη φετινή διοργάνωση (100-99 στην παράταση στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενερμπαχτσέ).
Μοιραίος στο φινάλε ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος όμως πριν είχε πραγματοποιήσει τεράστια εμφάνιση, τελειώνοντας το ματς με 33 πόντους με 11/11 δίποντα και 7 ασίστ.
Σταθερά εκτός μάχης για τους Μαδριλένους ο σημαντικός Γάλλος πάουερ φόργουορντ Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που θα λείψει μήνες λόγω τραυματισμού.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,89 o Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης) Over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button