CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ρεάλ Μαδρίτης – Πέμπτη 07/12 – Προγνωστικά Euroleague

Με ένα… τιμιότατο 2Χ2 άνοιξε την Τρίτη η 3η διαβολοβδομάδα της Euroleague για τη στήλη μας, προχωράμε, όμως, στα φρέσκα και τα σημαντικά που είναι μπροστά μας!
Την Πέμπτη (07/12, 21:15) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την κακή εμφάνιση στην Πόλη και την ήττα-ηλεκτροσόκ (71-68/Ναν, Λεσόρ από 13 πόντους) από την μισή Εφές, την ίδια ώρα που οι Μαδριλένοι θέλουν το 2/2 επί ελληνικού εδάφους (έφυγαν νικητές από το ΣΕΦ με 77-71/Μούσα 23 π., Χεζόνια 18 π., 10 ριμπάουντ).
Οι «πράσινοι» υποχώρησαν στο 6-6, με τον Εργκίν Αταμάν να τα… χώνει στους παίκτες του για τα πολλά λάθη (16), προβληματισμένος ο Τούρκος τεχνικός και για το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά η ομάδα του ήταν απογοητευτική σε «κλειστό» ματς.
Πάντα έξω οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ι. Παπαπέτρου.
Η Ρεάλ οδηγεί με άνεση την κούρσα στη βαθμολογία της Euroleague, έχοντας ρεκόρ 11-1.
Παράλληλα, η ομάδα του Τσους Ματέο έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 16 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων!
Την ίδια ώρα, η κυριαρχία της Ρεάλ επιβεβαιώνεται και από τις στατιστικές κατηγορίες, αφού οι Μαδριλένοι είναι πρώτοι σε αξιολόγηση, επίθεση, άμυνα ασίστ, τάπες, ενώ αναγκάζουν τον αντίπαλό τους στις χειρότερες επιδόσεις όταν παίζει απέναντί τους σε αξιολόγηση, ασίστ, τάπες δίποντα και τρίποντα.
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Ματέο δεν έχει στη διάθεσή του για τη μονομαχία στο ΟΑΚΑ, τους Σέρχι Ροντρίγκεθ και Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Πουαριέ (Ρεάλ Μαδρίτης) Over 7,5 πόντους στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button