CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΟΦΗ vs ΑΕΚ – Δευτέρα 02/10 – Προγνωστικά Super League

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (02/10, 20:00) στο Ηράκλειο κόντρα στον πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ, στο κλείσιμο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Η Ενωση (ρεκόρ 3-2-0, γκολ 9-6) ψάχνει στην Κρήτη την 4η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα σε μία ομάδα που έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (με ρεκόρ 2-3-1 και γκολ 8-9 οι Κρητικοί).
Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, όμως οι ισοπαλίες με Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό στην Αγιά Σοφιά, την έχουν κρατήσει σχετικά μακριά από την κορυφή και προφανώς στην Κρήτη θέλει μόνο το «τρίποντο».
Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, στον ανέτοιμο Βίντα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Λιβάι Γκαρσία (με θλάση!), Γιόνσον, Αμραμπατ και Χατζισαφί!
Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει κερδίσει τον Άρη (3-2) και τον ΠΑΟΚ (1-0) στο Γεντί Κουλέ, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια του έμεινε στην ισοπαλία (1-1 με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, 2-2 με τη Λαμία).
Έτσι, οι Κρητικοί βρίσκονται σταθερά εντός της πρώτης εξάδας και δείχνουν πως φέτος είναι ικανοί να κυνηγήσουν μέχρι τέλους μία θέση στα πλέι οφ της Super League!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,88 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button