CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιντερ vs Μπενφίκα – Τρίτη 03/10 – Προγνωστικά Champions League

Η Ίντερ αντιμετωπίζει στο «Σαν Σίρο» την Μπενφίκα (03/10, 22:00) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους δύο μονομάχους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο γκρουπ (μαζί με Σοσιεδάδ και Σάλτσμπουργκ), με την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μιλάνο να ξυπνά, φυσικά, μνήμες από την περσινή σύγκρουσή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης, τότε που οι «νερατζούρι» έφτασαν σε μία άνετη πρόκριση στο δρόμο για τον τελικό της Πόλης.
Αμφότερες προέρχονται από μεγάλες νίκες στα πρωταθλήματά τους (η Ιντερ 4-0 στην έδρα της Σαλερνιτάνα, σταθερά στην κορυφή της Σέριε Α/η Μπενφίκα πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Πόρτο με 1-0, με γκολ του Ντι Μαρία εντός έδρας) και με καλή ψυχολογία θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στους «16».
Στην πρεμιέρα του ομίλου η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σοσιεδάδ, ενώ η Μπενφίκα ηττήθηκε από τη Σάλτσμπουργκ στη Λισαβόνα (0-2).
Αυτή είναι η 6η αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πέρυσι αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με πρόκριση των «νερατζούρι (0-2, 3-3), ενώ το 2004 πάλι η Ίντερ είχε προκριθεί στο ζευγάρι των «16» του Europa League (4-3, 0-0). Βέβαια, ήταν και το ζευγάρι του τελικού το 1965, όπου η Ίντερ επικράτησε (1-0) και κατέκτησε το τρόπαιο.
Στην Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν έχει στη διάθεσή του τους Φρατέζι, Αρναούτοβιτς, Σένι και Κουαδράδο.
Στην Μπενφίκα ο τεχνικός Ρότζερ Σμιτ θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Αντόνιο Σίλβα (τιμωρημένος).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες (Ιντερ) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button