CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs ΑΕΚ – Τετάρτη 03/04 – Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 1

Ο «πόλεμος» στην Super League 1 φτάνει στην κορύφωσή του, με το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ την Τετάρτη (03/04, 21:00) στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, να κρίνει αρκετά πράγματα…
Η θέση των «μεγάλων» στον βαθμολογικό πίνακα: ΑΕΚ 65 β., ΠΑΟΚ 63 β., Παναθηναϊκός 59 β., Ολυμπιακός 57 β.
Για τους «πράσινους» η νίκη, μάλλον, αποτελεί μονόδρομο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η απόστασή τους από την κορυφή θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.
Ο Φατίχ Τερίμ (μεγαλώνει η γκρίνια προς το πρόσωπό του Τούρκου τεχνικού στις τάξεις του κόσμου του «τριφυλλιού») και οι παίκτες του καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή (2-3), την ίδια ώρα που στην ΑΕΚ (παραμένει αήττητη σε όλα τα φετινά ντέρμπι) θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0 στις καθυστερήσεις με γκολ του Ελίασον την περασμένη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια).
Στον Παναθηναϊκό, ο Τερίμ δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Παλάσιος, με το κενό του Αργεντίνου στην αριστερή πλευρά της επίθεσης να καλύπτεται με έναν εκ των Τζούρισιτς ή Μαντσίνι.
Από ‘κει και πέρα, στο αρχικό σχήμα (στη γραμμή κρούσης και στα χαφ) θα βρίσκονται οι Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας και στην άμυνα μπροστά από τον Ντραγκόφσκι οι Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον προπονητή των «πράσινων».
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Ενωσης, Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία ή Πόνσε.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Πορτογάλος Κλαούντιο Περέιρα που ανήκει στη β’ κατηγορία της UEFA.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,10 ο Φώτης Ιωαννίδης να Σκοράρει ή να δώσει Ασίστ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button