CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μπάγερν – Πέμπτη 12/10 – Προγνωστικά Euroleague

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15) την επικίνδυνη Μπάγερν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους «πράσινους» να κουβαλούν στην πλάτη τους το «πρέπει» της νίκης για να… ηρεμήσουν τα πράγματα στο εσωτερικό τους.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την «κακή» εντός έδρας ήττα (78-88 στην παράταση) από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης και πλέον εκτός από το ροζ φύλλο αναζητά και την αγωνιστική βελτίωση εντός παρκέ.
Μια βελτίωση που δεν είδε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Basket League με το Μαρούσι (σκορ 82-71 στο ΟΑΚΑ) και γι’ αυτό το λόγο έβαλε… χοντρά γκάζια στους παίκτες του.
Ο Αταμάν φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Βιλντόσα, όμως δεν έχει παράπονα μόνο από τον Αργεντινό γκαρντ, αφού και άλλοι παίκτες δεν αποδίδουν – στο ξεκίνημα της σεζόν – τα αναμενόμενα.
Ο Τούρκος τεχνικός ελπίζει πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Παπαπέτρου για το ματς με τους Βαυαρούς, σταθερά εκτός μάχης ο Ντίνος Μήτογλου. 
Μίνι-σοκ με την ελαφριά θλάση που υπέστη ο Κώστας Σλούκας και η οποία τον έθεσε νοκ άουτ για το παιχνίδι της Πέμπτης. 
Η Μπάγερν διαθέτει αξιόλογο ρόστερ (ενισχύθηκε με τους Ιμπάκα, Έντουαρντς, Μπολμάρο, αλλά και τον πρώην γκαρντ του Περιστερίου, Φρανσίσκο) και έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, αφού νίκησε (80-68) με τρομερό β’ ημίχρονο την Αλμπα Βερολίνου στο Μόναχο, στον γερμανικό «εμφύλιο».
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν ο γκαρντ Φρανσίσκο, ενώ ο αθλητικός φόργουορντ Μπόνγκα έκανε double-double με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Ο Λάσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα, σταθερά στα πιτς ο αρχηγός των Βαυαρών, ο Σέρβος φόργουορντ Βλάντιμιρ Λούσιτς (τραυματίας).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,80 στα ειδικά, ο Παναθηναϊκός να σκοράρει την πρώτη ελεύθερη βολή στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button