CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μπαρτσελόνα – Παρασκευή 13/10 – Προγνωστικά Euroleague

Παρασκευή και 13 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Μπαρτσελόνα (21:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση (με διπλό στο ΟΑΚΑ), την ίδια ώρα που οι Καταλανοί «καθάριζαν» την Εφές στη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής (σκορ 78-88) στην παράταση από το «σπίτι» του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας όπως θα ήθελε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα επέκτεινε στο 18-1 το επιμέρους σκορ στα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό, σε όλες τις διοργανώσεις.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε σπουδαία βραδιά τους Κάνααν (14 π., 4/6 τρίποντα), Μιλουτίνοφ (15 π., 7 ριμπάουντ), Πίτερς (17 π., 10 ριμπάουντ), Γουίλιαμς-Γκος (16 π.) και τον… παντός καιρού Τόμας Γουόκαπ (17 π., 5 ασίστ, 3 κλεψ.).
Η Μπαρτσελόνα με τον Ρότζερ Γκριμάου στο τιμόνι της, μπήκε κι αυτή με πειστικό τρόπο στη φετινή regular season, αφού νίκησε (91-74) την Εφές στη Βαρκέλωνη.
Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ ήταν χάρμα ιδέσθαι στο πρώτο του παιχνίδι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, τελειώνοντας το ματς με 18 πόντους και 3 ριμπάουντ σε μόλις 16 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ!
Πολύ ουσιαστικός ο Γιαν Βέσελι με 16 π., 7 ριμπάουντ, μεγάλη ως συνήθως η συνεισφορά του Λαπροβίτολα με 13 π., 5 ρ. και 8 ασίστ, ενώ 10 πόντους, όλους στην τελευταία περίοδο και 3 ριμπάουντ ήταν τα πεπραγμένα του ΝΒΑερ Τζαμπάρι Πάρκερ.
Οσον αφορά το απουσιολόγιο των δύο ομάδων, η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη στη Μπάρτσα, η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα, χωρίς ουσιαστικά ο κόουτς Γκριμάου να ταλαιπωρείται από κάποιο σημαντικό πρόβλημα.
Στον Ολυμπιακό, ο Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα και Γουίλιαμς-Γκος, ενώ θα επιστρέψει στην αναμέτρηση της Παρασκευής ο Μουσταφά Φαλ.
Παράλληλα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένουν και την πρώτη εμφάνιση του Λιθουανού Ιγκνας Μπραζντέικις!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,99 ο Κάνααν Over 12,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button