CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΠΑΟΚ vs Λέφσκι Σόφιας – Πέμπτη 28/07 – Προγνωστικά Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να… διορθώσει την κατάσταση μετά την «σφαλιάρα» (ήττα 2-0) που έφαγε στη Βουλγαρία από τη Λέφσκι.
Φυσικά, μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, η εικόνα της οποίας ήταν απογοητευτική στο πρώτο ματς.
Αρκετός κόσμος αναμένεται στο γήπεδο της Τούμπας για να… σπρώξει τον «δικέφαλο του Βορρά» προς την ανατροπή.
Θα μείνει κλειστή η θύρα «4» λόγω της τιμωρίας που επέβαλε η UEFA στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον περσινό δεύτερο προημιτελικό του Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ.
Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε εφόσον οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Δεν υπάρχει VAR.
Ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Βελέζ Μόσταρ – Χάμρουν Σπάρτανς, με τους Μαλτέζους να έχουν κάνει την έκπληξη με «διπλό» στο πρώτο παιχνίδι (0-1).
Διαθέσιμοι για τον «τελικό» της Πέμπτης (28/07, 20:30) οι Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Μιχάι, εκτός αποστολής ο Σάστρε, αλλά και οι τραυματίες Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, Μιχαηλίδης.
Στο στρατόπεδο της Λέφσκι (έδειξε στοιχεία καλά δουλεμένης ομάδας στον πρώτο αγώνα στην έδρα της), ο κόουτς Στοϊλοφ έχει τις σημαντικές επιστροφές των Κράεφ (χαφ), Τσουνάμι (μπακ), ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι επίσης βασικοί Ιβ. Ποπόφ (μεσοεπιθετικός) και Στεφάνοβ (χαφ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,70 να καταλογιστεί πέναλτι στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button