CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μακάμπι Χάιφα – Τετάρτη 27/07 – Προγνωστικά Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ

Το βράδυ της Τετάρτης (27/07, 22:00) στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός «απαγορεύεται» να κάνει… λάθος στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα (1-1 το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ).
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με τη βοήθεια των φιλάθλων της θα «ψάξει» τη νίκη προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές Ισραήλ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν αποτελούν.
Οι «ερυθρόλευκοι»… οφείλουν να είναι πιο «ζωηροί» στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ στη γραμμή κρούσης αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του ο Μαροκινός ηγετικός φορ Ελ Αραμπί.
Χωρίς φρέσκα αγωνιστικά προβλήματα οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι την ίδια ώρα έκλεισαν τον 25χρονο ποιοτικό Νοτιοκορεάτη μέσο Ιν Μπέομ και τον 20χρονο αριστερό μπακ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λάιτνερ (δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς).
Την ίδια ώρα, η Χάιφα του κόουτς Μπάρακ Μπαχάρ ονειρεύεται την 3η συμμετοχή της στους ομίλους της διοργάνωσης και πρώτη μετά το 2010.
Με καλή ψυχολογία στην Ελλάδα και χωρίς σημαντικές απουσίες οι Ισραηλινοί.
Ο Ολυμπιακός σε 3 αγώνες μέχρι τώρα δεν έχει νικήσει τη Μακάμπι Χάιφα (μία ήττα και 2 ισοπαλίες), ενώ είναι αήττητος εντός έδρας με Ισραηλινούς (μία νίκη σε 3 αγώνες).
Η Μακάμπι Χάιφα αγνοεί τη νίκη επί ελληνικού εδάφους, αφού σε 3 επισκέψεις της υπέστη 2 ήττες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,40 να σκοράρει ο Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button