CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Πόρτο vs Μπαρτσελόνα – Τετάρτη 04/10 – Προγνωστικά Champions League

Σημαντικό ματς στην Πορτογαλία, με την Πόρτο να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (04/10, 22:00) και το νικητή να αποκτά μεγάλο προβάδισμα, όχι μόνο για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και για την πρώτη θέση του 8ου γκρουπ (μαζί με Αντβέρπ και Σαχτάρ).
Η αήττητη μέχρι τώρα Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, φυσικά λόγω ποιότητας, όμως είναι δεδομένο πως η Πόρτο στο «σπίτι» της μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, ενώ έχει και το έξτρα κίνητρο να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, στην έδρα της Μπενφίκα (στο -3 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισ.).
Την ίδια ώρα, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στη 2η θέση στη LaLiga, στο -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στην πρεμιέρα των ομίλων, η Μπάρτσα διέλυσε την Αντβέρπ (5-0 στο «Καμπ Νου»), ενώ η Πόρτο «καθάρισε» εύκολα τη Σαχτάρ (1-3).
Επί των αγωνιστικών, o ηγέτης της άμυνας της Πόρτο, ο πολύπειρος στόπερ Πέπε, είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνουν να είναι διαθέσιμοι για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι Εβανίλσον, Γκαμπριέλ Βερόν και Ζαιντού Σανούσι. Εκτός εδώ και καιρό ο Ιβάν Μαρκάνο.
Σταθερά με απουσίες οι Καταλανοί, καθώς ο Τσάβι δεν υπολογίζει στο βασικό δίδυμο των Πέδρι και Φρένκι Ντε Γιόνγκ – στη μεσαία γραμμή – εκτός μάχης και ο τραυματίας Ραφίνια.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,75 να σκοράρει ο Ζ. Φέλιξ (Μπαρτσελόνα) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button