CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Νάπολι vs Ρεάλ Μαδρίτης – Τρίτη 03/10 – Προγνωστικά Champions League

Μεγάλο ματς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» το βράδυ της Τρίτης (03/10, 22:00) ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης (μαζί με Ουνιόν Βερολίνου και Μπράγκα).
Οι πρωταθλητές Ιταλίας με τη νίκη τους 2-1 επί της Μπράγκα μέσα στην Πορτογαλία ξεκίνησαν με το δεξί, ενώ το Σάββατο κέρδισαν 0-4 στην έδρα της Λέτσε και ανέβηκαν στην 3η θέση της Serie A.
Βέβαια, βάζουμε στην εξίσωση και τις τεταμένες σχέσεις του προπονητή Ρούντι Γκαρσία με τον Βίκτορ Οσιμέν, με την κατάσταση να… μαζεύεται την τελευταία στιγμή και πριν ξεφύγει το πράγμα.
Η Ρεάλ στην πρεμιέρα του γκρουπ λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου με ήρωα τον Μπέλινγχαμ.
Ο Άγγλος μέσος είναι ο νέος ηγέτης των Μαδριλένων και τα νούμερά του 7 γκολ, 2 ασίστ αποδεικνύουν την παραπάνω διαπίστωση.
Το Σάββατο με αντίπαλο την Χιρόνα οδήγησε τη «βασίλισσα» σε νέα νίκη (0-3) και πλέον η Ρεάλ φιγουράρει στην κορυφή της LaLiga μπροστά από την Μπαρτσελόνα.
Μόλις δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες: το 2017 στους 16 του Champions League η Ρεάλ πανηγύρισε δύο νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) σε Ισπανία και Ιταλία.
Δυο σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Νάπολι Ρούντι Γκαρσία, αφού είναι νοκ άουτ οι τραυματίες βασικοί αμυντικοί Ζεσούς και Ραχμάνι.
Από την άλλη πλευρά, ο Κάρλος Αντσελότι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουρτουά (γκολκίπερ), Μιλιτάο (στόπερ), Γκιλέρ (μέσος), ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλάμπα (στόπερ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,35 να σκοράρει ο Βινίσιους (Ρεάλ Μ.) στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button