Προγνωστικά ΣτοιχήματοςΡαπτόπουλος Προγνωστικά

Ραπτόπουλος – Προγνωστικά Champions League – Τετάρτη 2/10/2019

Λιγότερη έμπνευση σήμερα και μακάρι να μπορούσα να δώσω πάλι 3 καλά σημεία, όπως χθες που πήγαμε ταμείο σε 3 από τα 4 προγνωστικά του Champions League. Περίεργο το σημερινό κουπόνι, λείπουν τα πολύ μεγάλα ματς και μετά από πολύ διάβασμα πάλι δε βρήκα σημεία να δώσω. 

Για όσους πιστεύουν στους προπονητές, στις τακτικές και σε αυτό που λέγεται σκακιέρα στο ποδόσφαιρο, σήμερα έχω μόνο μία πρόταση και αυτή έρχεται από το ματς της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ στο Καμπ Νου. Αφού λείπει ο Μέσι (που εγώ πιστεύω πως τελειώνει βιολογικά – ποδοσφαιρικά σε ένα με ενάμιση χρόνο) και τα υπόλοιπα χαφ της Μπαρτσελόνα έχουν αρχίσει και αυτά να “κρεμάνε”, καθώς δεν υπάρχουν “πορτοκαλάδες φάντα” εκεί, δε βλέπω σήμερα τον περίπατο που αναμένουν οι μπουκ όπως φαίνεται στις αποδόσεις. 

Από την άλλη μεριά υπάρχει ένα όχι πολύ καλό υλικό (μάλλον μέτριο θα το λέγαμε το υλικό της Ίντερ) αλλά ένας προπονητής που παίζει το 3-5-2 καλύτερα από τον κάθε προπονητή στον κόσμο. Εγώ σήμερα θα δώσω 10 ευρώ από το μεροκάματό μου για να παίξω το διπλό της Ίντερ μέσα στη Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα στο 0-1 σκορ. Τολμηρό αλλά λογικά τολμηρό. Να δούμε. 

Η πρότασή μου (πολύ τολμηρή): Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Νίκη Ίντερ

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of Kostis Rapto

Kostis Rapto

Related Articles

Back to top button