CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα vs Ιντερ – Τετάρτη 02/10/2019 – Champions League

*6ος όμιλος: Ντόρτμουντ (1 β.), Μπαρτσελόνα (1 β.), Ιντερ (1 β.), Σλάβια Πρ. (1 β.)  

Η Μπαρτσελόνα «τσίμπησε» το βαθμό της ισοπαλίας στη Γερμανία (0-0 με την Ντόρτμουντ), στην πρεμιέρα των ομίλων της φετινής διοργάνωσης, όμως όταν μιλάμε για τους Καταλανούς, κάτι τέτοιο δεν συνιστά επιτυχία, ειδικά όταν αυτό το αποτέλεσμα συνοδεύεται από αποκαρδιωτική εμφάνιση. Αλλωστε, η Μπάρτσα χρωστάει τον βαθμό στο γκολκίπερ της, Τερ Στέγκεν. Από ‘κει και πέρα, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πανηγύρισε διπλό στο πρωτάθλημα μετά από 5 μήνες (2-0 την Χετάφε)! Εκτός από τους βαθμούς, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» κρατά και το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά στη φετινή Primera Division.

Για το σημερινό ματς στο «Καμπ Νου» (02/10, 22:00), ο Βαλβέρδε θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή ή όχι του Μέσι (έβγαλε κανονικά τη χθεσινή προπόνηση). Σταθερά εκτός οι Αλμπα, Ουμτιτί, Φατί.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ιντερ προέρχεται από την τεράστια… γκάφα στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Σλάβια Πράγας (1-1, ισοφάρισε στο φινάλε, δεν άξιζε ούτε τον βαθμό), ωστόσο στο Καμπιονάτο καταπίνει τον έναν αντίπαλό της μετά τον άλλον (6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα – τελευταίο «θύμα» της η Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις» με 3-1 – γκολ ο Αλέξις Σάντσες στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός).

Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού του φορ, Λουκάκου και έτσι θα ρίξει στη μάχη τον πρώην «καταλανό» Σάντσες.

Η άμυνα της Ιντερ διακρίνεται από σταθερότητα (στο Καμπιονάτο…), την ίδια ώρα που στα μετ’ όπισθεν των «μπλαουγκράνα» γίνεται η μία γκάφα μετά την άλλη (στα περισσότερα παιχνίδια). Μπροστά υπάρχει μεγάλη ποιότητα και για τους δύο. Κρατάμε το Over 2,5 goals.  

 Η πρότασή μας: Μπαρτσελόνα – Ιντερ: Over 2,5    

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button