Προγνωστικά ΣτοιχήματοςΡαπτόπουλος Προγνωστικά

Ραπτόπουλος – Προγνωστικά Champions League – Τρίτη 1/10/2019

Δεν τα πήγαμε άσχημα στα ματς της Κυριακής και είμαι πολύ ευχαριστημένος που σας “πλήρωσα” και από το Ηράκλειο και από την Πάτρα αλλά και από τη Σαρδηνία, σε αποδόσεις αν μη τι άλλω εξαιρετικές. 

Πάμε να δούμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τώρα, το Champions League και τη δράση σήμερα. Οι καθημερινές μας μέρες παίρνουν ζωή από αυτό και αν παίξουμε και ένα στοίχημα θα έχουμε και ενδιαφέρον στο παιχνίδι όπως έλεγε και η Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία. 

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τέσσερα σημεία έχω να μοιράσω απλόχερα σήμερα. Ξεκινάω από τη Ρεάλ με τη Μπριζ στο γκολ – γκολ αλλά δεν θα ρισκάρω πρόβλεψη στο Under / Over. Κάτι που θα κάνω όμως με την ομαδάρα την Αταλάντα που στο ματς με τη Σαχτάρ θα τη δώσω Γκολ – Γκολ και Over. 

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην Κωνσταντινούπολη τώρα που η Παρί βλέπει σιγά – σιγά τα αστέρια της σε κέντρο και επίθεση να επιστρέφουν από τραυματισμούς και τιμωρίες. Οι Παριζιάνοι δεν είναι σε σπουδαία φόρμα (μη σας ξεγελάει η νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην άχρωμη Ρεάλ) και η Γαλατά προέρχεται από  την ένταση και τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης το Σαββατοκύριακο, που και πάλι όμως δεν έπεισε . Στην Αθήνα άκουγα στο ραδιόφωνο κόσμο να λέει για νίκη της Γαλατά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπουν αυτοί που δε βλέπω εγώ. 2-3 γκολ η πρόβλεψή μου για το συγκεκριμένο που πληρώνει καλά αυτή τη στιγμή. 

Κάθε μέρα μεγάλες προσφορές* +21
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ +21
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τέλος στο ματς της Γιούβε βλέπω αρκετά γκολ και με το όβερ, που το βρίσκω στο 1.70-1.80 ως αυτή την ώρα, θα το διαλέξω για την τετράδα μου. Η Λεβερκούζεν, μια περίεργη Γερμανική ομάδα, απέναντι σε ένα Ρονάλντο που θα φυλάσσεται μεν σκληρά αλλά κάτι τέτοιες ομάδες μπορεί να τις διαλύσει σε δυο φάσεις. 

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο |21+ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Προτάσεις για όλα τα γούστα σήμερα! Για μονά αποδεκτά, για δυάδες, για τριάδες ακόμα και για τετράδες λοιπόν, πριν επιστρέψω αύριο για τη δεύτερη μέρα της αγωνιστικής του Champions League. 

Η πρόβλεψή μου: Ρεάλ vs Μπριζ: να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Η πρόβλεψή μου: Αταλάντα vs Σαχτάρ: να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Όβερ

Η πρόβλεψή μου: Γαλατασαράι vs Παρί Σεν Ζερμέν: 2-3 Γκολ

Η πρόβλεψή μου: Γιουβέντους vs Λεβερκούζεν: Over 2.5 Γκολ

Προσφορά Αστέρας Ολυμπιακός
Το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, όπως θα ήθελες να είναι, με Super Derby προσφορά*
Photo of Kostis Rapto

Kostis Rapto

Related Articles

Back to top button