CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Πρωτάθλημα Serie A Ιταλίας – Προγνωστικά Νικητής Διοργάνωσης

Το απόγευμα του Σαββάτου (21/8) ανοίγει η αυλαία στην ιταλική Serie A, με 20 ομάδες να πέφτουν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος!

Την περσινή σεζόν η Ιντερ έβαλε φρένο στο τρομερό σερί της Γιουβέντους (μετρούσε 9 σερί τίτλους στη Serie A), όμως φέτος οι «νερατζούρι» θα παλέψουν για το πρωτάθλημα χωρίς τους Λουκάκου (Τσέλσι), Χακίμι (Παρί Σ.Ζ.), ενώ είναι πιθανό να χάσουν ένα – δύο ακόμα πρωτοκλασάτους παίκτες (όπως για παράδειγμα τον Λαουτάρο Μαρτίνες).

Επίσης, ο Αντόνιο Κόντε είδε την οικονομική δυσπραγία και την… έκανε με συνοπτικές διαδικασίες, με την θέση του να καλύπτεται από τον αξιόλογο Σιμόνε Ιντζάγκι (έκανε εξαιρετική δουλειά στη Λάτσιο).

Το ερώτημα είναι ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα και τουλάχιστον στα δικά μας μάτια η Γιουβέντους μπαίνει με πλεονέκτημα στον «πόλεμο».
Και μπαίνει με πλεονέκτημα γιατί στον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας» κάθεται ξανά ο Μαξ Αλέγκρι (αντικατέστησε τον Αντρέα Πίρλο), με τον 54χρονο τεχνικό να δηλώνει πριν λίγα 24ωρα ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του, με την διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ να έπεται…

Αυτό λέει πολλά, γιατί άπαντες γνωρίζουν ότι η Γιούβε δύσκολα θα… αντέξει ένα δεύτερο σερί «χαστούκι», ειδικά από την στιγμή που οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, τουλάχιστον στη θεωρία δεν μπορούν να την τρομάξουν.

Η Γιουβέντους δεν έκανε κάποια φανταχτερή κίνηση στο μεταγραφικό μέτωπο, όμως από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην κορυφή της επίθεσής της και σε συνδυασμό με την παρουσία του Αλέγκρι στην τεχνική της ηγεσία, δικαίως κουβαλά στην πλάτη της την ταμπέλα του πρώτου φαβορί.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 η Γιουβέντους να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button