Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Λειψία – Στουτγάρδη με live streaming και combo bets – Παρασκευή 20/8

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στην Bundesliga ανοίγει την Παραασκευή, με την αναμέτρηση Λειψία-Στουτγάρδη στην «Red Bull Arena» (21:30).

Η πρεμιέρα της γερμανικής λίγκας επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις. Θύμα μίας εξ αυτών αποτέλεσε και η Λειψία, που ηττήθηκε στην έδρα της Μάιντς (1-0). Δεν ήταν τόσο κακή η απόδοσή του, ωστόσο το σύνολο του Τζέσε Μαρς πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ελαφρυντικό για τον Αμερικανό τεχνικό η απουσία ετοιμότητας σημαντικών μονάδων (Όλμο, Σάμπιτσερ κ.ά.).

Πάντως, είναι δεδομένο ότι οι «ταύροι» χρειάζονται χρόνο για να εγκλιματιστούν στα νέα δεδομένα. Μπορεί η τακτική του Μαρς να μην διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από εκείνη του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όμως έπειτα από έναν επιτυχημένο κύκλο δύο χρόνων, είναι λογικό να παρουσιάζουν αστάθεια στο ξεκίνημά τους.

Λειψία – Στουτγάρδη 1:1.51 X:4.70 2:5.70

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη επωμίστηκε τον ρόλο του θήτη, καθώς διέλυσε την «νεοφώτιστη» Γκρόιτερ Φιρτ (5-1)! Μπορεί το εμπόδιο να μην ήταν ιδιαίτερο υψηλό, παρόλα αυτά έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Γενικότερα, οι Σουηβοί έχουν μπει με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, σημειώνοντας 11 γκολ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, με 9 διαφορετικούς σκόρερ!

Βέβαια, ενόψει της αποψινής εξόρμησής τους, καλούνται να διαχειριστούν δύο αρνητικούς οιωνούς. Ο πρώτος αφορά τις επιδόσεις τους στο πρώτο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, όπου μετρούν μόνο μία νίκη την πρόσφατη 10ετία (1-2-6)! Ο δεύτερος έχει να κάνει με την κακή παράδοση απέναντι στην Λειψία. Συγκεκριμένα δεν την έχουν κερδίσει ποτέ -ανεξαρτήτως έδρας- με απολογισμό πέντε ήττες και μία ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι αναμετρήσεις της Bundesliga όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button