Προγνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός : Στοίχημα στο τελευταίο φιλικό

Σε λίγη ώρα (19:00, ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός θα δώσει το τελευταίο του αγώνα προετοιμασίας για φέτος κόντρα στη γερμανική Γκλάντμπαχ (Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ το πλήρες όνομα). Ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του στην Αυστρία, το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο τεστ πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σπάρτα Πράγας στο δρόμο για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είναι φυσικό, ο τεχνικός των πρασίνων θα αξιοποιήσει το παιχνίδι σαν τη γενική πρόβα και φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει απέναντι στη Γκλάντμπαχ την ίδια ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει και εναντίον της Σπάρτα Πράγας.

Στην τελευταία προπόνηση οι έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα δούλεψαν μαζί με τον Τεν Κάτε, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν δίτερμα μεταξύ τους. Οι εκλεκτοί του Ολλανδού είναι:
Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια.
Αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος και δεξί ο Μουν.
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καντέ και Βύντρα.
Σιμάο και Κατσουράνης αμυντικά χαφ με εντολή να περνάνε γρήγορα την μπάλα μπροστά.
Γκάμπριελ σε οργανωτικό ρόλο.
Δεξιά στη μεσσαία γραμμή ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Λέτο.
Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ.

Δηλαδή το σχήμα θα είναι 4-2-3-1 με την ευθύνη για προώθηση της μπάλας στους Κατσουράνη και Γκάμπριελ.

Μετά τις πρηγούμενες εμφανίσεις των πράσινων που δεν ικανοποίησαν ούτε τους φίλους τους ούτε τους ίδιους τους παίκτες, αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί μία πιο βελτιωμένη εικόνα δεδομένου του ότι πρόκειται για το τελευταίο τεστ. Το ερώτημα είναι αν παρά τη θέληση για καλύτερο παιχνίδι υπάρχει και η δυνατότητα, δεδομένων των αδυναμιών που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια και της συχνότητας των σοβαρών λαθών από παίκτες που θα αγωνιστούν και σήμερα, όπως ο Βύντρα.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα σίγουρα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο έχουν προλάβει να δέσουν με τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά πριν μιλήσουμε για προγνωστικά πρέπει να δούμε και την κατάσταση της Γλάντμπαχ γιατί σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου αναμετρώνται δύο ομάδες…

Οι Γερμανοί θα παραταχθούν σήμερα με πολλές απουσίες (ο Σταλτέρι, ο Μπέιλι, ο αρχηγός Ντεμς και ο Φρεντ), αλλά δεν αναμένεται να προσφέρουν ένα εύκολο απόγευμα στον Παναθηναϊκό πριν την αυριανή επιστροφή του στην Αθήνα. Αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις.

Εμείς στο stoixima com gr θα ποντάρουμε σε αυτό που θέλουμε να συμβεί, να δείξει ο Παναθηναϊκός ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο εν’ όψη της δοκιμασίας του απέναντι στη Σπάρτα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, αν δούμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμένουμε θα δοκιμάσουμε κάποιο live στοιχημα.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button