Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά για στοίχημα στον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Έτοιμος και ο ΠΑΟΚ να ριχτεί στη μαχη των ΕυρωπαΙκών διοργανώσεων την Πέμπτη το βράδυ στη Νορβηγία εναντίον της άσημης Βαλερένγκα. Μετά τον αποκλεισμό της Λάρισας, οι ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου για το Europa League, πρώην ΟΥΕΦΑ, έχει πέσει πάνω στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Φαβορί του ζευγαριού της κλήρωσης είναι αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι γνωστό ότι τα φαβορί δεν παίρνουν τις προκρίσεις μόνο και μόνο επειδή είναι φαβορί. Υπάρχει αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, όπως δήλωσε και ο Κώστας Χαλκιάς, αλλά υπάρχει και δικαιολογημένη ανησυχία για τον βαθμό ετοιμότητας, ιδιαίτερα να τον συγκρίνουμε με το βαθμό ετοιμότητας της Βαλερένγκα. Σε αντίθεση με το Ελληνικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε περίπου σε ένα μήνα, τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι Νορβηγοί έχουν πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Η Βαλερένγκα δεν φαίνεται να είναι στην καλύτερη κατάστασή της καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι για το Νορβηγικό πρωτάθλημα πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Οντ Γρέναλντ με 3-0 εντός έδρας και έπεσε στην 8η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 25 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ αντί για 19 αγώνες πρωταθλήματος έχει να μόνο τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε τις προηγούμενες εβδομάδες και προβληματίζει σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες. Η κακή φυσική κατάσταση άφησε εκτός αποστολής τους Βιεϊρίνια και Σαβίνι. Στην αποστολή παίρνουν μέρος οι Αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χαλκιά, Αραμπατζή, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζά, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη, Τσιρίλο, Ιβιτς, Βερόν, Μπιζέρα, Αναστασάκο, Σνάουτσνερ, Αμπουμπακαρί, Κουτζαβασίλης, Φιλομένο και Κρέσιτς.

Τα προγνωστικά για το στοίχημα σε αυτόν τον αγώνα μόνο εύκολα δεν είναι και αυτό φαίνεται και από το ότι οι στοιχηματικές διαφωνούν μεταξύ τους. Δεν συμβαίνει ότι είδαμε τις προηγούμενες μέρες στο στοίχημα στον Παναθηναϊκό και στο στοίχημα στον Ολυμπιακό, όπου όλες οι στοιχηματικές συμφωνούσαν ποια είναι η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Πιο συγκεκριμένα στο στοίχημα 1Χ2 του ΠΑΟΚ βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να είναι η πιθανότερη ομάδα να κερδίσει με απόδοση *** και η Βαλερένγκα να έχει απόδοση ***.

Από την άλλη μεριά, στο στοίχημα 1-Χ-2 η πιθανότερη ομάδα να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι εμφανίζεται η Βαλερένγκα με 2.35 και ο ΠΑΟΚ με ***.

Αυτό σημαίνει ότι πριν τοποθετήσουμε στοίχημα στον αγώνα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στη σύγκριση αποδόσεων.

Από τη βόλτα μας στα sites στοιχημάτων βρήκαμε μικρότερη γκάμα στοιχημάτων από τα στοιχήματα που υπήρχαν διαθέσιμα στους αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τις προηγούμενες μέρες και δεν βρήκαμε κάποιο ειδικό στοίχημα.

Τα προγνωστικά μας θα είναι στο στοίχημα με τη μεγαλύτερη απόδοση, στην ισοπαλία λαμβάνοντας υπόψη και ότι αν βγούμε σωστοί η απόδοση που θα πάρουμε θα είναι η μεγαλύτερη από τα άλλα σημεία του 1Χ2 στοιχήματος. Την καλύτερη απόδοση για το Χ την βρήκαμε στη ***. Και οι 3 αυτές στοιχηματικές δίνουν απόδοση 3.30 στο Χ. Για νίκη της Βαλερένγκα την καλύτερη απόδοση την βρήκαμε στην *** και αξίζει να σημειωθεί ότι η *** δίνει ακριβώς την ίδια απόδοση για τον άσσο και το διπλό. Για νίκη του ΠΑΟΚ την καλύτερη απόδοση την βρήκαμε στη ***.

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες μας στο Europa League 2009-2010 !

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button