CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Φενέρμπαχτσε vs Ολυμπιακός – Τρίτη 11/01 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Γερό «χαστούκι» για τη Φενέρμπαχτσε το Σάββατο στο πρωτάθλημα Τουρκίας, έχασε 61-79 στο «σπίτι» της από την Νταρουσάφακα. Ωστόσο, παραμένει στην πρώτη θέση με ρεκόρ 13-2.
Στην Ευρωλίγκα τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος, έχοντας φυσικά ως στόχο να μπει στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας (είναι δύο νίκες πίσω από την 8η Εφές).
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους… αναντικατάστατους Βέσελι (σέντερ) και Ντε Κολό (γκαρντ), οι οποίοι θα λείψουν καιρό λόγω τραυματισμού.
Πάντα εκτός και ο Μπαρτέλ (PF), αμφίβολος ο καλός Αμερικανός ψηλός Μπούκερ, νέα απώλεια ο Καναδός σκόρερ Σαγιόκ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για τέσσερις εβδομάδες.
Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό, αφού είχε 12 κρούσματα (9 παίκτες θετικοί), όμως όσοι νόσησαν επέστρεψαν και έτσι ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει γεμάτο ρόστερ στη διάθεσή του.
Στην 3η θέση της βαθμολογίας φιγουράρουν οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 12-5), με διπλό το βράδυ της Τρίτης βάζουν ως στόχο την πρώτη τετράδα της regular season.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 ο Γουόκαπ over 0,5 τρίποντο στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button