Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές μονομαχίες με live streaming και 0% γκανιότα* – Τρίτη 11/1

Με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα αθλήματα συνεχίζεται η δεύτερη εβδομάδα του 2022, παρά τα όποια εμπόδια βάζει η πανδημία.

Στην Euroleague, «κουτσουρεμένη» ελέω των πολλών κρουσμάτων θα διεξαχθεί η «διαβολοβδομάδα». Από πλευράς ελληνικών ομάδων, δύσκολη αποστολή έχει απόψε ο Ολυμπιακός, καθώς δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε (19:45). Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην δράση μετά τις 23/12 και την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων». Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ρεκόρ 12-5 βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ προέρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες όπου κυριάρχησε των αντιπάλων του σε άμυνα και επίθεση.

Η Φενέρ έρχεται και αυτή από απραξία δύο εβδομάδων. Προ διακοπής γνώρισε ήττα-σοκ από την Βιλερμπάν στην Γαλλία (84-82), βάζοντας τέλος με αυτό τον τρόπο στο αήττητο τεσσάρων αγώνων. Βέβαια, εντός έδρας η απόδοσή της ανεβαίνει κατακόρυφα, κάτι που φαίνεται και στα νούμερά της: 5-3 ρεκόρ, 75,3 πόντους μ.ό. επίθεση,  68,5 μ.ό. άμυνα.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 1 (+3,5):1.82 2 (-3,5):1.96

Στην Serie A, διεξάγεται απόψε το τελευταίο ματς της 21ης αγωνιστικής, Κάλιαρι-Μπολόνια (21:45). Οι γηπεδούχοι μάχονται για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα έκαναν ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, επικρατώντας 2-1 της Σαμπντόρια. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν τον πρώτο αγώνα μετά τις 22 Δεκεμβρίου, με την έλλειψη ρυθμού να αποτελεί τον σημαντικότερο πονοκέφαλο για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Πέραν τούτου και η παράδοση δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Σέρβου, αφού από το 2013 και μετά δεν έχει κερδίσει στο «Unipol Domus» (έκτοτε 0-2-3).

Κάλιαρι – Μπολόνια 1:2.85 X:3.35 2:2.50

Στο Νησί, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μπρέντφορντ (21:45), σε εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής. Αμφότερες προέρχονται από πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και θέλουν να διατηρήσουν το θετικό μομέντουμ που έχουν δημιουργήσει. Άλλωστε και οι δύο… βράζουν στο ίδιο καζάνι, με την άνετη παραμονή στην Premier League να είναι ο στόχος τους. Στα αξιοσημείωτα των μονομαχιών τους, το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει κερδίσει ο εκάστοτε γηπεδούχος (4 ισοπαλίες, 4 διπλά)!

Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ 1:2.02 X:3.50 2:3.70

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές μονομαχίες όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button