CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Φενέρμπαχτσε vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 02/11 – Προγνωστικά Euroleague

Νέο απαιτητικό ματς περιμένει την Πέμπτη (02/11, 19:45) τον Ολυμπιακό (3-2) στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (4-1) των Δημήτρη Ιτούδη, Νικ Καλάθη και Γιώργου Παπαγιάννη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (ρεκόρ 3-2) στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση και πειστική νίκη επί της Εφές στο Φάληρο, όμως την Δευτέρα το κλίμα στους Πειραιώτες χάλασε, λόγω της εντός έδρας ήττας (54-66) από τον Παναθηναϊκό στην Basket League.
Στην αντίπερα όχθη, οι Τούρκοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα (η τελευταία με 76-67 στο Μόναχο επί της Μπάγερν) και άλλες τόσες στο πρωτάθλημα.
Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες 29 φορές για την Euroleague, με το σκορ να είναι 15-14 υπέρ των «ερυθρολεύκων».
Στη Φενέρ, νοκ άουτ παραμένει ο Βραζιλιάνος γκαρντ Ραούλ Νέτο, ενώ λογικά επιστρέφει ο πολύτιμος Ισραηλινός πλέι μέικερ Γιαμ Μαντάρ, που δεν έπαιξε στο Μόναχο.
Επέστρεψε και παίζει κανονικά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – απέναντι στην πρώην ομάδα του.
Στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 η Φενέρμπαχτσε under 11,5 εύστοχα τρίποντα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button