CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Φενέρμπαχτσε vs Ολυμπιακός – Τρίτη 31/01 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Με φόρα και «καυτός» ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός (ρεκόρ 14-7) πέταξε για την Πόλη για το νέο δύσκολο τεστ που τον περιμένει την Τρίτη (31/01, 19:45) με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (13-8), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, στην εκκίνηση της τελευταίας «διαβολοβδομάδας» του πρώτου μήνα του νέου χρόνου.
Από τη σεζόν 2017/18 και μετά Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε έχουν συγκρουστεί άλλες 10 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Τούρκους να προηγούνται 6-4 στις νίκες, όμως στην τελευταία συνάντηση των δυο τους στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι Πειραιώτες «ισοπέδωσαν» την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη (94-67).
Οι Τούρκοι προέρχονται από το «χαστούκι» στο «Αστρομπάλ (ήττα με κάτω τα χέρια από την Βιλερμπάν με 91-77)», σε ένα παιχνίδι που διασώθηκε μόνο ο Αμερικανός γκαρντ Κάρσεν Εντουαρντς που τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 6/10 τρίποντα.
Επί των αγωνιστικών, η Φενέρ παίζει τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς τον σέντερ Γιεκίρι (τραυματίας), ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ Μπιέλιτσα.
Ο Ολυμπιακός με πλουραλισμό στην επίθεση κέρδισε την Μακάμπι στο κατάμεστο ΣΕΦ (95-89) και διατηρήθηκε στην κορυφή!
Βέβαια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε κι αυτό γιατί τραυματίστηκε ο Σλούκας (πρόβλημα στη μέση), με τον ηγέτη των «ερυθρολεύκων» να χάνει την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε και να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της Παρασκευής με την Εφές, στο ΣΕΦ.
Ο Βεζένκοβ (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ) ήταν αγριεμένος, ο Γουόκαπ (9 πόντοι, 12 ασίστ)… κουβάλησε τον Ολυμπιακό από το «1» και ο ΜακΚίσικ (13 πόντοι) ήταν ξανά ουσιαστικός.
Πλήγμα για τον κόουτς Μπαρτζώκα ο τραυματισμός του Πίτερς (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς πρωταθλήματος με τον Αρη), με τον Αμερικανό φόργουορντ να βρίσκεται στην Τουρκία με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,98 ο Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός) Over 8,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button