CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Γαλλία, Σαμπιονά – Προγνωστικά Μονακό vs Νις – Τρίτη 24/09/2019

*τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα.  

Φτάσαμε αισίως στην 7η στροφή του Σαμπιονά και η Μονακό δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Κολλημένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Ζαρντίμ και χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες – 3 ήττες). Στο τελευταίο παιχνίδι της ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Ρεμς. Κάτι είναι κι αυτό. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα της οι βασικοί επιθετικοί Μπεν Γεντέρ και Σλιμανί (λόγω τραυματισμού δεν έπαιξαν το Σάββατο), απόντες οι τιμωρημένοι Αγκιλάρ (αμυντικός), Μποσκίλα (μέσος).

Η Νις προέρχεται από τη νίκη επί της ουραγού Ντιζόν (2-1, εντός έδρας). Με αυτό το τρίποντο διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Παίζει σταθερά με σημαντικές απουσίες στην άμυνα κι αυτό δεν θα αλλάξει στο αποψινό ντέρμπι με την Μονακό (22:00). Εκτός μάχης οι αμυντικοί Ντάντε, Ερέλ, Γιορίς, Σισέ, όπως επίσης και οι επιθετικοί Μαουλιντά, Σκαρφί και Ντιαμπί.

Σήμερα το βράδυ παίζεται το… κεφάλι του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς η διοίκηση της Μονακό δεν πρόκειται να δικαιολογήσει νέο «χαστούκι». Το ρόστερ των Μονεγάσκων είναι για ψηλά και όχι για να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πάμε με τον άσο…

Η πρότασή μας: Μονακό – Νις: 1   

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button