Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, όπως θα ήθελες να είναι, με Super Derby προσφορά*

Το… σεντόνι με τα αστέρια βγαίνει και πάλι στις σέντρες των γηπέδων της Ευρώπης. Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει μετά από δύο εβδομάδες και συναρπαστικοί αγώνες είναι προ των πυλών. Σαφώς, ξεχωρίζει η μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

Super Derby προσφορά* στο Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, λοιπόν, στο Ράικο Μίτιτς του Βελιγραδίου, απόψε στις 22:00. Ο μεγάλος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτο επίσημο ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες σε διοργάνωση της UEFA.

Στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι Σέρβοι ηττήθηκαν στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 3-0. Εντός προγράμματος αποτέλεσμα, σημαντικό όμως για τους ίδιους να πάρουν τους πρώτους βαθμούς τους στη διοργάνωση, για να έχουν ελπίδες για κάτι θετικό.

Τρομερό το σερί του Ερυθρού Αστέρα ενάντια στις ελληνικές ομάδες. Στην έδρα του μετράει μόνο νίκες σε πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες υπό την αιγίδα της UEFA. Συνολικά, έχει απολογισμό 6-0-5 με 16-13 γκολ.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός με Novi Specials:

  • Να σημειωθεί γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής
  • Βαλμπουενά να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ
  • Ολυμπιακός να κερδίσει και να σκοράρει ο Γκερέρο
  • Ερυθρός Αστέρας να κερδίσει και να σκοράρει ο Πάβκοφ
  • Over 2,5 γκολ & Over 4,5 κάρτες
  • Καθυστερήσεις πρώτου ημιχρόνου

Εξαιρετικά στάθηκε ο Ολυμπιακός την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ. Μέχρι το 30’ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, ωστόσο αυτό δεν τον κατέβαλε. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε αντίδραση και χάρη στα γκολ των Ποντένσε (44’) και Βαλμπουενά (54’) πήρε το βαθμό στην έδρα του.

Σπάνια τα ραντεβού των «ερυθρόλευκων» με συλλόγους από τη Σερβία, μόλις τέσσερα στο σύνολο για διοργανώσεις της UEFA. Σε αυτά τα ματς έχουν απολογισμό 2-1-1 με 8-5 γκολ. Εκτός έδρας μετρούν από μια ήττα και μια νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα βρει δίχτυα κι απόψε;

Σχετικά με το Αθλητικό Στοίχημα Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button