Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Αργεντινή – Γαλλία: Μέσι & Εμπαπέ σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan! Κυριακή 18/12

Αργεντινή vs Γαλλία και Μέσι vs Εμπαπέ, ο τελικός του Μουντιάλ 2022 θα μείνει στην ιστορία! Ανάλυση και προγνωστικά.

Η ώρα του μεγάλου τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, έφτασε! Αργεντινή και Γαλλία διεκδικούν το τρόπαιο το απόγευμα (17:00) της Κυριακής στο Lusail Iconic Stadium. 

H «αλμπισελέστε» πιο σοβαρή από ποτέ τα τελευταία χρόνια, έδειξε σθένος και πνευματική δύναμη μετά την ήττα – σοκ της πρεμιέρας των ομίλων από τη Σαουδική Αραβία. Νίκησε στη συνέχεια Μεξικό και Πολωνία για να πάρει την πρόκριση στους «16», όπου απέκλεισε την Αυστραλία έστω κι αν τα… χρειάστηκε στο φινάλε. 

Η συνάντηση με την Ολλανδία στα προημιτελικά είχε μπόλικο δράμα. Προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο φινάλε, ήταν αποφασιστική και ψύχραιμη στην διαδικασία των πέναλτι παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Εκεί έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο την Κροατία, όπου το δίδυμο Μέσι – Άλβαρες… σμπαράλιασε την αντίπαλη άμυνα για το εμφατικό 3-0 της Αργεντινής. 

Τουρνουά ζωής για τον «Pulga», πιο ηγετικός από ποτέ και ορκισμένος να βάλει στη συλλογή του το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που λείπει από την μυθική καριέρα του.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Να σκοράρει ο Μέσι ή ο Εμπαπέ

Άξια θαυμασμού η Γαλλία, που μπήκε στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε στην Ρωσία με ηχηρές απουσίες. 

Έφτασε στα γήπεδα του Κατάρ δίχως τους Καντέ, Πογκμπά, Ενκουνκού και Μπενζεμά, απέδειξε όμως πως έχει μέταλλο, μεγάλο βάθος στο ρόστερ και έναν προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις αλλά και τις προσωπικότητες της ομάδας του. 

Μετά τις Γερμανία (1986, 1990) και Βραζιλία (1998, 2002), η Γαλλία είναι πρώτη που φτάνει σε back to back τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πέρασε εύκολα από τη φάση των ομίλων και απέκλεισε με σχετική άνεση την Πολωνία στους «16», επικρατώντας άνετα με σκορ 3-1. 

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Να δώσει ασίστ ο Μέσι ή ο Εμπαπέ

Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Αγγλία και μετά από σκληρή μάχη στο χορτάρι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για να αντιμετωπίσει το Μαρόκο στους «4». 

Ο Ερναντέζ στο 5′ και ο Κολό Μουανί στο 79′ σφράγισαν τη νίκη 2-0, με τη Γαλλία πλέον ένα 90λεπτο μακριά από την διατήρηση των κεκτημένων.

Η απόλυτη ισορροπία στο σετ αποδόσεων (στο 3.00 και τα τρία σημεία!) λέει όλη την αλήθεια για τον τελικό της Λουσαΐλ. Εντυπωσιακό, δεν το συναντάμε συχνά, όμως έτσι έχουν τα πράγματα. 

Η Γαλλία παίζει με αέρα και αυτοπεποίθηση, είναι χρόνια δουλεμένη και ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Η Αργεντινή βγάζει τρομερή ενέργεια και πάθος για το τρόπαιο. 

Εμπαπέ από τη μια, ο επόμενος μεγάλος σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μέσι από την άλλη, ένας ασύλληπτος παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Κανείς όμως δεν παίζει μόνος του, έτσι οι ποδοσφαιριστές που τους πλαισιώνουν θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην έκβαση του τελικού. 

Ο Γκριεζμάν κάνει πραγματικά σπουδαίο τουρνουά για τους «τρικολόρ», το στοίχημα να γράψει 53+ πάσες στον τελικό στο 2.72 της Stoiximan

Ο Ντε Πολ είναι φανταστικός για την Αργεντινή, συνδετικός κρίκος μεσαίας γραμμής και επίθεσης, το στοίχημα να δώσει 1+ ασίστ στον τελικό σε απόδοση 6.00 στη Stoiximan.

Τα 90 λεπτά πιθανόν να αποδειχθούν λίγα για τον νικητή του τροπαίου. Προφανώς και η σκοπιμότητα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση, οι προσωπικές μονομαχίες και η ατομική ποιότητα θα είναι τα στοιχεία – κλειδιά του τελικού. 

Το συνδυαστικό στοίχημα X & Goal/Goal & Οver 3,5 κάρτες σε απόδοση 7.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Μετάβαση στη Stoiximan | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με τη Stoiximan

Stoiximan review
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Το μεγαλύτερο brand
Υποδειγματική εξυπηρέτηση
Συνώνυμο της ποιότητας
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Ανάλυση Stoiximan
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button