CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Βιλερμπάν vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 04/10/2019 – Euroleague

Δεν θέλω να το… ματιάσω, αλλά η στήλη έχει πατήσει για τα καλά το γκάζι τις τελευταίες ημέρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Τρία στα τρία έγραψε το κοντέρ και χθες (Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας +13,5 π. και Ρεάλ Μαδρίτης – 3,5 π.) με αποτέλεσμα το σερί να μεγαλώνει. Διατηρώ χαμηλούς τόνους και συνεχίζω με δύο σημερινά ματς από την Ευρωλίγκα.

Η Βιλερμπάν (με ιδιοκτήτη τον Τόνι Πάρκερ) επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα! Η αλήθεια είναι ότι έχει το πιο υψηλό μπάτζετ στη Γαλλία και στον πάγκο της τον Μαυροβούνιο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ωστόσο το ρόστερ της για τα δεδομένα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δεν «λέει» και πολλά (ξεχωρίζουν οι Μαλεντόν, Καουντί, Πέιν, Λάιτι, Ε. Τζάκσον, Τέιλορ και Ντιό).

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα στις 21:45 στο «Αστρομπάλ» τις υποχρεώσεις του στην Euroleague έχοντας βάλει σχετικά χαμηλά τον πήχη (θα κυνηγήσει την πρόκριση στα πλέι οφ, πιο ψηλά δύσκολα θα πάει…). Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα στηριχθεί στους Σπανούλη, Μιλουτίνοβ, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Πάντερ, Πολ, Ρούμπιτ, Μπάλντγουιν, Κουζμίνσκας.

Οι Πειραιώτες ψάχνονται ακόμα στο επιθετικό κομμάτι και είναι δεδομένο ότι χρειάζονται κι άλλο χρόνο. Το καλό γι’ αυτούς είναι ότι απόψε βρίσκουν απέναντί τους έναν άπειρο αντίπαλο, με περιορισμένες δυνατότητες που δύσκολα θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις στην κανονική περίοδο. Βλέπω να μπαίνει με το δεξί ο Ολυμπιακός στη φετινή σούπερ ανταγωνιστική Euroleague.  

Η πρότασή μας: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: νίκη Ολυμπιακός    

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button