CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπαρτσελόνα vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 03/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

«Προσγείωση» για τον Παναθηναϊκό (σε ρηχά νερά ο Γιόβιτς) το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρησή του με τη Μονακό και επιστροφή στις ήττες (83-91) για τους «πράσινους» (ρεκόρ 5-16).
Ο μόνος στόχος που τους έχει μείνει είναι η αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων στη ρέγκιουλαρ σίζον της Ευρωλίγκα, την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα (18-5) κυνηγάει τη Ρεάλ Μαδρίτης και την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύθηκαν απέναντι στη Μπάγερν την Τρίτη στη Βαρκελώνη (επικράτησαν στο τέλος με 71-66), όμως βρήκαν τον τρόπο με πρωταγωνιστές τους Κούριτς (20 π.) και Μίροτιτς (13 π.) για να αποφύγουν τη γκέλα.
Εκτός μάχης για τη Μπάρτσα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους οι Χίγκινς, Οριόλα και σταθερά ο Αμπρίνες, ενώ στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έχει στη διάθεσή του τον Παπαπέτρου (θα λείψει περίπου τρεις εβδομάδες) και τον Σέρβο ηγέτη, Νεμάνια Νέντοβιτς που έμεινε στην Αθήνα για λόγους ξεκούρασης.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,35 ο Σαντ – Ρος over 3,5 ριμπάουντ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button