Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός με ειδικά παικτών και live streaming* – Πέμπτη 3/2

Το δεύτερο σκέλος της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague εκκινεί, με τον Παναθηναϊκό να έχει δύσκολη αποστολή στην Βαρκελώνη (22:00).

Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη πάλεψε στα ίσα απέναντι στην Μονακό το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο η αμυντική ασυνέπειά του το πρόδωσε στο φινάλε (91-83). Οι «πράσινοι» είχαν ορισμένα πολύ καλά διαστήματα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο είχαν και πολύ άσχημα. Κορυφαίος ήταν ο… οικονομικός Τζέρεμι Έβανς με 16 πόντους (6/7 σουτ, 4/4 βολές) και 6 ριμπάουντ.

Με αυτό τον τρόπο, παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (5-16) και το επόμενο εμπόδιο είναι πολύ υψηλό. Πόσω μάλλον αν μπει στην εξίσωση η αδυναμία που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στις εκτός έδρας αποστολές του. Πιο συγκεκριμένα, το πιο πρόσφατο διπλό χρονολογείται πέρσι τον Φεβρουάριο, έκτοτε μετράει 16 διαδοχικές ήττες, δεχόμενος 80+ πόντους στις 10 από αυτές!

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 1 (-14,5):1.95 2 (+14,5):1.87

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο κυνήγι της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης και της κορυφής (18-5 ρεκόρ). Στο πρώτο σκέλος αυτή της εβδομάδας επικράτησε με δυσκολία της Μπάγερν Μονάχου (71-66), με τον Κάιλ Κούριτς να κάνει την διαφορά με 20 πόντους και 7/9 εύστοχα σουτ. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Νικ Καλάθης (8π., 5ρ., 4ασ.), που επιστρέφει σιγά σιγά έπειτα από μία δύσκολη περίοδο.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους μονομαχιών, αυτή είναι ξεκάθαρα υπέρ των Καταλανών, οι οποίοι μετρούν 26 «ροζ φύλλα» έναντι 13ων του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κυριαρχεί, αριθμώντας 6 διαδοχικές νίκες, με την τελευταία ήττα της να εντοπίζεται στο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο του 2018.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button